Aktywne Wpisy
Kolanka +430
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
wonsisko +14
pora na wiadomo co
Mój najstarszy syn aktualnie ma 8,5 wiosen. ~2,5 lata temu, bez namów, naśladując swoją mamę a mojego różowego, postanowił zapuścić włosy na peruki dla dzieci po chemioterapii. My, dziadki, znajomi kibicujemy mu całym sercem. Niestety, dzieci w szkole (i nie tylko) dość mocno mu dokuczają, wyśmiewają, przezywają, śmieją się, że jest dziewczyną. Serce się kraje, bo jest bardzo uczuciowym chłopcem. Zęby zaciska, i nie daje po sobie poznać, ale widzimy, że czasem wraca smutnieszy ze szkoły i musimy z niego wyciągać co się stało, żeby mu powiedzieć, że może do nas przyjść i porozmawiać, i żeby wiedział że go wspieramy. Przed chwilą dzwoniła jego wychowawczyni i pytała, czy rozmawialiśmy o incydencie na stołówce. Oczywiście nic nie powiedział po powrocie ze szkoły i teraz też mówił, że się nic nie stało, ale w końcu się dowiedzieliśmy, że grupa chłopców mu zaczęła dokuczać i się znowu popłakał.
Dla nas jest mistrzem, bo mimo wielu przykrości jakie go spotkały, zaciska zęby i chce jeszcze pozapuszczać włosy, żeby jakaś dziewczynka mogła się w przyszłości cieszyć, bo włosy ma naprawdę extra. Dba o nie, myje, wyczesuje...
Prośbę mam do Was Wykopki - dajcie kilka plusików, żeby wiedział, że jest większa liczba ludzi, którzy mu kibicują.
Nie chcesz dać plusa - nie minusuj proszę.
#wygryw #wlosy #dzieci #wykop
może też ze względu na włosy #rozowepaski
A tak teraz wygląda:
Sam byłem, i w sumie dalej jestem bardzo uczuciowy i rozumiem mniej więcej w jakiej sytuacji młody się znajduje. Wbrew temu co niektórzy piszą, nawet
Daliscie dziecku debilny przyklad i teraz sa tego konsekwencje. Mozna bylo pokazac ze rozni ludzie wrozny sposob moga pomagac i nie wiem - powiedziec niech idzie odrzucic troche sniegu to za to ty przelejesz 15zl na fundacje czy cos. Teraz dzieciak kopiuje bezwiednie wzorce i robi sobie
@severnight: i co mu po ich wstydzie? Ile jeszcze lat dokuczania odbije mu się na psychice?
@vind dobrze mówi, a @Tboom pozdrów chłopaka, bo dobrze robi. Niech się nie przejmuje opiniami przegrywów życiowych.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
BTW c-----a ta ostatnia płyta dimmu.
9 letnie dziecko ma więcej rozumu i empatii niż większość w tym wątku.