Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Caesarus: fajne do czasu aż nie u---------z góry. Sam mam praktycznie całe białe adasie i dbać o nie tak by ich nie ubrudzic u góry to męka a i ciężko później cokolwiek zmyć
  • Odpowiedz
@Caesarus: idź sobie do chińskiego marketu albo na bazar, masz ich tam miliony. W życiu nie wydałbym 300 zł na bucika przecenionego z 600. Może wojskowe trepy na kilka lat, to jeszcze. Ale to? Badoxx robi solidne buty, skórzane "adidasy" można już od 100 zł wyrwać. Przy czym adidasy rozwalały mi się średnio po 6 miesiącach
  • Odpowiedz
@cpp17: trochę to smutne, że dla ciebie 300 zł za buty to dużo i musisz je kupować z hurtowni albo z bazaru. Skoro rozwalają ci się średnio co pół roku, to wnioskuję, że w dodatku chodzisz rotacyjnie w jakichś dwóch parach. Nie ma nic złego w biedzie, ale ten tag chyba nie jest dla ciebie.
  • Odpowiedz
@Caesarus: Fajne i niesamowicie wygodne, ale już drugi raz nie kupię buta na białym booscie bo bardzo ciężko utrzymać go w bieli, po pewnym czasie żółknie albo brud wchodzi w te szczeliny i jedynym wyjściem jest malowanie markerem olejnym. Niedawno wrzucałem na mirko wpis jak wyglądały przed i po takiej renowacji. Co do góry to się nie martw NMD można spokojnie prac w pralce, ja swoje piorę 30 stopni i
  • Odpowiedz