Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +4411
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to

kret17 +281

A jest z nami jeszcze @sad_pepe który ma to samo tylko jest starszy (29lat)
Jeden skonczy studia drugi nie
Ja co prawda wiekszosci z tego co wymieniłes nie doswiadczyłem ale za to czesto doswiadczam jak mnie obczajają albo same zagadują i ogólnie jakoś inaczej (milej mnie traktują niz reszte), zresztą trafiały się przypadki
W licbazie 6 dziewczyn w klasie na 30 osób , bez szans zeby przebić się do nich przez tłum. Studbaza to tylko 2 dziewczyny na 120 osób.
W okolicy brak dziewczyn w wieku 20-30 lat.
I tak to jest...
@arek4444: polecam przyjąć się do gówno roboty gdzie jest dużo lasek ewentualnie załapać sie na domówki. Są jeszcze kluby ale to raczej Karyny tam spotkasz. Ostatecznie
Pozostaje znaleźć robotę i tam szukać.
@arek4444: jesteś aspołeczny, nawet w robocie nie dasz rady a dodatkowo nie będziesz skupiał sie na tym co robisz więc predzej czy później cie wyjebia