Wpis z mikrobloga

Siema mirki przez hazard #!$%@?łem się w kilka chwilówek, staram się je spłacać ale niestety po spłaceniu nie zostaje mi już na życie a nie chce brać kolejnych, pracuje w nowej robocie dopiero od listopada i w lutym dopiero dostanę drugą umowę na 6 miesięcy, bo teraz miałem okres próbny 3 miechy i chciałbym wziąć jakiś mały kredy ok 5k żeby je spłacić i jakoś normalnie funkcjonować z wypłaty, w moim banku nie dadzą mi kredytu, znacie może jaki bank udzieliłby mi kredytu na takiej umowie lub jej w ogóle nie wymaga, najlepiej jakby się dało to zrobić online, z góry dziękówa za odpowiedź
#banki #finanse #kredyt #dlugi #chwilowki
  • 12
  • Odpowiedz
@BurakSuchodolski: raczej odpada, bo to magazyn niestety xD
@balbezaur: w rodzinie miałbym jedną osobę która możliwe że by mi pożyczyła ale wstyd mi prosić o taką kwotę bo dla mnie 5k to nie tak mało, w lombardzie to musiałbym chyba pół domu zastawić xD
@oran: robiłem tak jakiś czas, za wypłatę którą dostawałem spłaciłem chwilówki które miałem i musiałem brać inne bo na życie nie starczało, szukałem te na
  • Odpowiedz
@kaziu12: dzięki :)
ogólnie chciałem wyjechać znowu za granicę ale sytuacja w rodzinie narazie mi nie pozwala na wyjazd, a tak to myślałem też o uberze bo słyszałem że dużo znajomych chwaliło że da się zarobić w trójmieście, ale mam za stare auto :)
z konta mi nie ściągają jeszcze nic, sam spłacam normalnie problem w tym że potem tej kasy na życie brakuje do następnej wypłaty a z ugodą jakąkolwiek
  • Odpowiedz
@sunriser90: Przyjacielu mam produkt dokładnie dla takich sytuacji: Kredyt bankowy na oświadczenie - czyli bez dokumentów z pracy, oraz bez wpływu chwilówek na zdolność - tzn. kredyt dla osoby która ma dobry bik, płaci na czas kredyty bankowe, albo ich nie ma, a jego problemem jest duża ilość chwilówek i/lub słaby dochód/za krótki dochód.
Jest tylko jeden problem - trzeba przyjechać do Krakowa - jak coś to pisz na priv. Ogarniemy
  • Odpowiedz