Wpis z mikrobloga

Ktoś już ma wyrobioną opinię na temat którejś z przyszłych gwiazd? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Interesuje mnie głównie Arthur, Guendouzi i Militao, ale inni też mnie ciekawią. @prodigi z tego co widziałem Ty chyba już testowałeś.
#fut
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kreiws: Mendy jest fantastyczny, najlepszy boczny obronca ktorym gralem od tej pory, wygrywa kazdy pojedynek bark w bark i kazda glowke. Przy nim zaczalem zauwazac, ze SIF Lala nie jest taki super i przydaloby mu sie tez jakies ulepszenie.

Guendouzi mam mieszne uczucia:
+ odbiory super
+ utrzymywanie sie przy pilce
  • Odpowiedz
@Ravalent: Gralem zwyklym Gueduzim w squad battles i gralo sie nim jak klasycznym silverem.

Te karty sa zboostowane tak jak statystyki pokazuje, to co sprawia, ze nie wydaja sie tak wspaniale jak ikony czy inne drogie ify jest model postaci, specjalne animacje. Vieiria ma taka sylwetke w grze, ze przepycha kazdego, a ta cala reszta ma generyczen podstawowe modele/animacje.
  • Odpowiedz
Mendy jest fantastyczny, najlepszy boczny obronca ktorym gralem od tej pory, wygrywa kazdy pojedynek bark w bark i kazda glowke. Przy nim zaczalem zauwazac, ze SIF Lala nie jest taki super i przydaloby mu sie tez jakies ulepszenie.

@prodigi: a grales juz alexem sandro xd?
  • Odpowiedz