Kojarzysz te wózki co żule zawsze je ze sobą pchają jak żuczki swoje kulki gówna?
No to wyobraź sobie że idę dziś na siłkę i przechodzę przez taki średniej wielkości park po drodze. I w tym parku jest mały plac zabaw dla dzieci a w nim stoi taki właśnie rydwan pana żula.
Myślę sobie k---a co się musiało zadziac, że taki menel postanowił porzucić swój dobytek życia prawdopodobnie uzbierany w ostanie 24h. Pogrążony w zadumie, w moje oczy rzucił się dziwnie niepasujący do krajobrazu pokrytego porannym śniegiem oczojebny, zajmujący dużą powierzchnię, czerwony kolor. Ten kolor to była zimowa kurtka pana żula, który właśnie za tymi krzakami przy placu zabaw się wypinał i przygotowywał do srania na Małysza. Jego blade dupsko zajebiście zlewało się ze śniegiem i nawet lepiej odbijało poranne promienie słońca, a zagadka samotnego wózka została rozwiązana.
No to wyobraź sobie że idę dziś na siłkę i przechodzę przez taki średniej wielkości park po drodze.
I w tym parku jest mały plac zabaw dla dzieci a w nim stoi taki właśnie rydwan pana żula.
Myślę sobie k---a co się musiało zadziac, że taki menel postanowił porzucić swój dobytek życia prawdopodobnie uzbierany w ostanie 24h.
Pogrążony w zadumie, w moje oczy rzucił się dziwnie niepasujący do krajobrazu pokrytego porannym śniegiem oczojebny, zajmujący dużą powierzchnię, czerwony kolor. Ten kolor to była zimowa kurtka pana żula, który właśnie za tymi krzakami przy placu zabaw się wypinał i przygotowywał do srania na Małysza. Jego blade dupsko zajebiście zlewało się ze śniegiem i nawet lepiej odbijało poranne promienie słońca, a zagadka samotnego wózka została rozwiązana.
życie pisze niezwykłe scenariusze XD
#niewiemjaktootagowac #heheszki trochę jak #pasta