Aktywne Wpisy

Przemyślenia z d--y:
- 2035r jest realny do przesiadki na EV biorąc pod uwagę tempo rozwoju EV. Samochody elektryczne praktycznie dorównują już spalinowym na trasie a busy na międzynarodówce prawdopodobnie zostaną zamienione na ciężarówki bo i tak unia chce tachografy i bezpieczeństwo a nie przeładowane busy latające 30h bez przerwy dla kierowcy
- EV to nie tylko klimat, to przede wszystkim niezależność od sytuacji geopolitycznej i soczku z dinozaurów którego nie mamy
- Coraz więcej
- 2035r jest realny do przesiadki na EV biorąc pod uwagę tempo rozwoju EV. Samochody elektryczne praktycznie dorównują już spalinowym na trasie a busy na międzynarodówce prawdopodobnie zostaną zamienione na ciężarówki bo i tak unia chce tachografy i bezpieczeństwo a nie przeładowane busy latające 30h bez przerwy dla kierowcy
- EV to nie tylko klimat, to przede wszystkim niezależność od sytuacji geopolitycznej i soczku z dinozaurów którego nie mamy
- Coraz więcej

Czoso +691

#snooker
źródło: comment_FD5LVqrCQl1gbMXtVkBBlqXFvRHIXRdx.jpg
PobierzMieszkasz w UK czy poleciałeś specjalnie na mecz?
Daj okrzyk "Kaman Neil", będę nasłuchiwał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@miiihau
Widocznością byłem mega zaskoczony. Było widać dosłownie wszystko (oprócz uderzeń gdzie snookerzysci wypinali się w naszą stronę dupą). Dodatkowo było mnóstwo telebimow które miały ujęcia z kilku kamer więc nawet więcej niż w TV.
A atmosfera i swoiste napięcie przed każdym uderzeniem zupełnie inne niż z TV.
Polecam! Jak mnie pamięć nie myli to od jutra sprzedaż na przyszły rok.
@jestem_legenda
źródło: comment_CzYKhjoxAD65hDBRQsWkckNtIqwp162W.jpg
Pobierz@miiihau