Wpis z mikrobloga

Mireczki, jakie polecacie drzwi zewnętrzne do takiego domu?
Zastanawiam się nad antracytem i drewnianymi (tylko nie wiem czy do elewacji będzie pasować).
Jest pełno drzwi które mi się nie podobają które mają mnóstwo ozdób i wyglądają tandetnie.
Polećcie jakieś dobre, estetyczne. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
do 3000 zł
te jeszcze wg mnie ujdą:
https://www.castorama.pl/produkty/budowa/drzwi-zewnetrzne-okna-i-bramy-garazowe/drzwi-zewnetrzne/drzwi-zewnetrzne-stalowe-pelne-o-k-doors-linea-80-lewe-antracyt.html?utm_source=ceneo&utm_medium=feed_link&utm_term=921450&utm_campaign=ongoing_2017

https://www.castorama.pl/produkty/budowa/drzwi-zewnetrzne-okna-i-bramy-garazowe/drzwi-techniczne/drzwi-stalowe/drzwi-manor-inox-68-antra-90p.html

tylko nie wiem jak z jakością, co też jest ważne.
#drzwi #architekturawnetrz #architektura #budujzwykopem
Wynoszony - Mireczki, jakie polecacie drzwi zewnętrzne do takiego domu?
Zastanawiam ...

źródło: comment_NlIoxeCPQIC5TfXYRY41d18EPUDWC6yu.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wynoszony: mega domek, antracyt moim zdaniem będzie pasował tylko nie wiem na jak długo bo trendy przemijają. Ja bym ci proponował zapytać się jakąś lokalną firmę o drzwi, jak będzie problem z regulacją to podjadą i naprawią. Do tego lepiej zostawić pieniądze lokalnie jak wysyłać francuskiej castoramie ;)
  • Odpowiedz
Do tego lepiej zostawić pieniądze lokalnie jak wysyłać francuskiej castoramie ;)

@wachaczaj: Z tym jak najbardziej się zgodzę, chociaż drzwi byłyby polskiej produkcji.
Domek niestety nie mój, ale podobny tata remontuje. :)

Kupił na przecenie u lokalnego sprzedawcy i mu latają trochę, ale lokalny sprzedawca mówi ze jak już są drzwi osadzone to nie można
  • Odpowiedz
Moge polecić producenta drzwi mają dobre i nie az tak drogie drzwi, lepiej bedzie moze brzmiało ze warte swojej ceny. Kupowałam teraz przed zimą mają spoko modele da sie coś sensownego, ładnego wybrac. Z doświadczenia napisze, ze z castoramy bym nie polecała drzwi. To inwestycja na lata warto pomyslec o czyms lepszym.
  • Odpowiedz