Aktywne Wpisy

Wrrronika +998
Śmiechu warte
Baba nigdy nie leciała samolotem i na 1 wycieczkę wybrała Sri Lankę xD
Oszczędzała trochę i jedzie na 10 dni sama.
Więc
Baba nigdy nie leciała samolotem i na 1 wycieczkę wybrała Sri Lankę xD
Oszczędzała trochę i jedzie na 10 dni sama.
Więc
źródło: 1000028859
Pobierz
9HYx +65
Cześć, mam prośbę - możecie podać JEDNĄ KSIĄŻKĘ, którą według was należy przeczytać chociaż raz w życiu?
Chcę zrobić listę książek, którymi warto się zainteresować - nieważne jaki gatunek.
Z góry dziękuję.
#ksiazki #czytajzwykopem #czytanie
Chcę zrobić listę książek, którymi warto się zainteresować - nieważne jaki gatunek.
Z góry dziękuję.
#ksiazki #czytajzwykopem #czytanie

Mirki o co chodzi z tymi handlarzami z Niemiec. Wystawiają całkiem fajne auta dużo poniżej wartości rynkowej. Często jest tylko adres komisu albo email, nie ma telefonu. To jest jakiś wałek?
#motoryzacja #audi #handlarze
źródło: comment_0YXtUavAy4s4jKGLJTG6qKYvWyc21k7X.jpg
Pobierz@emmwuu ale to w de stoi przeviez
@PaprykarzXL okazji nie ma ja to wiem
Jak zdecydowałeś sprzedać się starego diesla i kupujesz nowe, to za auta z grupy vw miałeś bodajze po 8 czy 10k € dopłaty...
Może z tym teraz spadek cen powiazany
@TechBoss-pl: zobacz sobie inne oferty tego handlarza, przecież tam każde auto jest kilka tysięcy euro poniżej ceny rynkowej i oczywiście w wypasionej wersji z niskim przebiegiem
Kiedyś często pojawiały się na niemieckich stronach atrakcyjne oferty, tylko z numerami telefonów. Zawsze pierwszy właściciel, oczywiście najlepsza wersja wyposażenia i cena za połowę samochodu. Byli tacy mądrzy, co wpłacali zadatek by ich nikt nie ubiegł, a potem zostawali z niczym. NIe wiem jak jest w tym przypadku, ale mieć na placu ponad 40 samochodów w najlepszych wersjach z niskim przebiegiem i za połowę ceny to
@Crow7422 szukam diesla to tylko przykład
@jaroslaw_madry dużo jest takich ofert nie tylko u niego. Nie wierzę w okazję
@shymon no właśnie się zastanawiam po co tak tanio wystawiają. Pojedziesz na miejsce a tam okazji już nie ma
@fotograf_warszawiak kiedyś pojechałem do prywatnego sprzedawcy niemca. Na