Wpis z mikrobloga

@ignore48:

Bo to gunwo nawet nie było śmieszne,

Jak mnie coś nie śmieszy to po prostu nie daje temu plusa, a nie obrażam autora, argumentując w pokrętny sposób dlaczego nie powinno go to bawić. xD

a ty dodatkowo pokazujesz na obrazku powyżej co robisz z 6 sci oma kolegami w wolnym czasie. Nie pytałem o to.

Pruj się o "obrażanie" zmarłych, tymczasem nie miej najmniejszego problemu z obrażaniem wszystkich dookoła
Zgrywajac_twardziela - @ignore48: 
 Bo to gunwo nawet nie było śmieszne, 
Jak mnie c...

źródło: comment_SeSdKYlodQP2OG1r6DhgKMaBoV1LIYgt.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@ignore48 mogę na 88? A poza tym naucz się czytać ze zrozumieniem xD Według ciebie ten mem nie jest śmieszny (to że "obrażający" to inna sprawa) a według mnie twój. Tak ciężko zrozumieć o co mi chodziło?
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: Kładę na to kto przeciwko komu, ale zmarłym należy się spokój. Jak ktoś tego nie rozumie, to jest w znaczeniu naukowym debilem. Jakby JPII nie został wybrany, to byś nawet tego dziś nie pisał, tylko stał w długiej kolejce po papier toaletowy. Nawet sobie tego nie wyobrażasz co było za PRL.
  • Odpowiedz
@ignore48:

Kładę na to kto przeciwko komu, ale zmarłym należy się spokój. Jak ktoś tego nie rozumie, to jest w znaczeniu naukowym debilem.

Bo co bo ty tak powiedziałeś, to każdy kto nie podziela twojego zdania jest debilem? Chłopie ty widzisz w ogóle co ty piszesz? xD

Jakby JPII nie został wybrany, to byś nawet tego dziś nie pisał, tylko stał w długiej kolejce po papier toaletowy. Nawet sobie
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela:

Nie widzę bana u niego, więc to kolejna konfabulacja z twojej strony. Poza tym, wiedział co pisze. Jeśli to byłoby zgodne z regulaminem, to by moderator nie zareagował.

Jeśli chodzi o cześć zmarłych, to każdy rozumny człowiek wie, że coś takiego istnieje i to stosuje. Jest to zachowanie charakterystyczne dla żyjących w społeczeństwie. Stąd nie wiem, dlaczego nie rozumiesz istoty takiej postawy. Być może brakuje ci przystosowania do życia
  • Odpowiedz
@ignore48: Bo piszesz pierdoły i próbujesz narzucać innym swoją wizję świata. Ja się na przykład nie zgadzam z dziwaczną zasadą że każdemu ma się należeć szacunek tylko i wyłącznie z tego powodu ze nie żyje, ale widać nie mieści się w twojej głowie, że ktoś mógłby mieć inne zdanie od twojego jednocześnie nie będąc psychopatą, debilem itd.
  • Odpowiedz