@pvniep1: nie wiem na #!$%@? wrzucasz więc fit do oceny, jak boisz się kreatywnych ocen - co mialem napisać, że sztos i jest zajebiście skoro moim zdaniem nie było? dystansu życze( ͡°͜ʖ͡°)
@NacpanaKislem: a to ramoneski tylko metale noszą? Kurde, dzisiaj się dowiedziałem, że każda dziewczyna w Polse w przedziale wiekowym 18-24 jest metalem, ale głupie #!$%@? xD
@Cwelohik: @wicked1009: @gacek1197: Może to trochę wyolbrzymiłam, ale według mnie noszenie ramoneski to pokazywanie przynależności do jakieś grupy (w tym przypadku słuchającej cięższej muzyki) i noszenie ich z jordanami po prostu się gryzie (wizualnie). To tak jakby nosić glany z dresami.
@pvniep1: Akurat tutaj wiekszosc ludzi ci dobrze radzilo, fit paskudny, buty by moglby pasowac do czegos innego. Na pewno nie do tych niedopasowanych jeansow i ramoneski, to nie idzie w parze, jeszcze ten oversize'owy tshirt - wymiotowac sie chce, za 200zl bys skleil lepszy fit
Uważajcie na nowego eksperta z tagu famemma @RafDan. Kasuje posty które burzą jego dziecięcą wizje świata, tylko po to żeby za chwile płakać że jemu też kasują posty.
Trzeba przyznać, że skóra ma całkiem niezłą izolację, bo gdy ostatnio zacząłem używać Piss Jug'ów to wypycha naplet, a gdy wyciągam słychać i czuć nagły wysys nadatmosfery. #przegryw #nauka #fizyka #pissjug
Ech, a już się cieszyłem nowymi butami. Btw. chce ktoś kupić kurtkę skórzaną?
#streetwear #rozowepaski i TFU na #modameska