Mirki, będę wymieniał laptopa na stacjonarkę. I mam takiego laptopa: MSI GT72 6QE i7 6700HQ 2,6GHZ 32 GB RAM karta 980M 8GB DDR5 G-SYNC 256GB SSD 1TB HDD Ekran 75HZ, 17 cali Podświetlana klawatura Steelseries
Ile on może być teraz warty? Zapłaciłem za niego 2-3 lata temu 9500zł XD Stał cały czas w biurze podłączony do 2 monitorów więc jest w dobrym stanie. #laptopy #komputery #pcmasterrace
@Primusek: XD Ale ja jestem cały czas z niego mega zadowolony :D Wszystko działa na nim :D po prostu chcę przejść na stacjonarkę i podłączyć 3 duże monitory
@rzydoMasonerya: no bo jak wyjezdzalem na narty czy na wakacje ogólnie to go zabierałem XD Teraz po prostu kupiłem macbooka air do takich rzeczy XD a w domu będzie stała stacjonarka
@Oskarek89: no teraz to i plusa załapiesz. a co do lapka to nie wiem ale ja swojego 2,5 rocznego lenovo y700-15 z tym samym prockiem ale z grafa 960m i 16gb ramu wzialem 2,2k chociaz moglem pewnie z 2,5k wziac. Twój myślę że ok 3,5k?
Dzisiaj mija 39 dni jak chodzę z buta do maka i nie biorę żadnego jedzenia. Zamawiam tylko kawę albo herbatę i czytam wykop. #przegryw #przegrywpo30tce
I mam takiego laptopa:
MSI GT72 6QE
i7 6700HQ 2,6GHZ
32 GB RAM
karta 980M 8GB DDR5 G-SYNC
256GB SSD
1TB HDD
Ekran 75HZ, 17 cali
Podświetlana klawatura Steelseries
Ile on może być teraz warty? Zapłaciłem za niego 2-3 lata temu 9500zł XD
Stał cały czas w biurze podłączony do 2 monitorów więc jest w dobrym stanie.
#laptopy #komputery #pcmasterrace
@Oskarek89: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Oskarek89: na allegro 3k lub 1k
Z Twojego polecenia go kupiłem na xtreem.pl :D Laptop wspaniały ale pora przejść na stacjonarkę
@Oskarek89: Dam worek karmy dla fretek.
PROSZĘ ODPOWIEDZIEĆ @ASYMILAT XD
@Oskarek89: zaplać 2x tyle za laptopa co za stacjonarkę i używaj go jako stacjonarkę
#fucklogic
@Oskarek89 np. mi