Hej Mirki, UWAGA ROZDAJO #rozdajo ( ͡°͜ʖ͡°) Mój dobry kumpel założył portal na którym można zbudować sobie ZA DARMO konfigurację optymalnego zestawu komputerowego. Głównym kryterium jest możliwie duża moc w grach i programach oraz uczciwy dobór części, a nie oferty niczym z allegro, gdzie dostaniesz 5-letnie części w cenie nowości. Do budowania zestawu służy system wykorzystujący uczenie maszynowe działający w czasie rzeczywistym, więc dostajecie komputer oparty o aktualne ceny. Adres portalu to: Envybits A teraz najważniejsze dla Mireczków: Do rozdania 2 dyski (ze zdjęcia) SSD CX300 GoodRama ! Zasady są proste: zaplusuj wpis i dodaj komentarz! Losowanie 18.01.2019 o 21:37. Zielonki przynajmniej z kontem od 2 tygodni. Jakby co to na pytania o tych hehe komputrach odpowie @Wolfling #komputery #pcmasterrace #informatyka #technologia
Byłbym zdziwiony gdyby jeszcze nie było. Na pewno w procesie produkcji i sprzedaży takiego serka są elementy które warto przepuścić przez jakąś sieć neuronową. Ot, rozwój techniki powoduje że można budować takie systemy względnie niskim kosztem :P
@kochaj_albo_rzuc: Ostatnio akurat myślałem nad kupnem kilku dysków SSD do przechowywania dokumentów. Problem mam w znalezieniu eleganckich i porządnych zewnętrznych obudów.
Adres portalu to: Envybits
A teraz najważniejsze dla Mireczków:
Do rozdania 2 dyski (ze zdjęcia) SSD CX300 GoodRama !
Zasady są proste: zaplusuj wpis i dodaj komentarz! Losowanie 18.01.2019 o 21:37. Zielonki przynajmniej z kontem od 2 tygodni.
Jakby co to na pytania o tych hehe komputrach odpowie @Wolfling
#komputery #pcmasterrace #informatyka #technologia
@dassem:
Byłbym zdziwiony gdyby jeszcze nie było. Na pewno w procesie produkcji i sprzedaży takiego serka są elementy które warto przepuścić przez jakąś sieć neuronową. Ot, rozwój techniki powoduje że można budować takie systemy względnie niskim kosztem :P
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora