Wpis z mikrobloga

#moderacjacontent #kiciochpyta
10 letnie konto bez żadnego bana w karierze, ale osiągam jakiś punkt krytyczny ostatnio i pasowało by odpocząć (zaczynają mnie irytować dramy na wykopie i pomimo, iż tolerancyjny jestem to BL się niepokojąco szybko zapełnia).
Napisałem ładny i kulturalny list do moderacji z prośbą o bana na 3 tygodnie. Odpisali, że nie mają powodu do zbanowania i nie zbanują - a jak sam chcę to mogę zawiesić/usunąć konto (problem z tym, że nawet jak bym zaczął procedurę usuwania konta to mnie będzie korciło, żeby ją odwołać).

Pytanie: ktoś zna "aktualny cennik" contentu banowanego? (chamówy nie będę odwalał i dziwnych treści nie będę wstawiał, ewentualnie jeżeli ktoś wyrazi zgodę oczywiście to mogę go publicznie obrazić i mnie zgłosi - ważne żeby się w +-3 tygodniach wyrobić - bordo zejdzie, a ja odpocznę).
...ewentualnie - może by tak wyplusować ten wpis i ktoś z @Moderacja się zlituje i da odpocząć.

Zdjęcie ładnego króliczka dla przyciągnięcia uwagi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pobierz RageH - #moderacjacontent #kiciochpyta 
10 letnie konto bez żadnego bana w karierze,...
źródło: comment_qzSXGhIPNdVXHN4xU3nFMiE0DzBXw81x.jpg
  • 19
@Walkiria81: Czego Mirabelko nie rozumiesz?
1. Mam taką fanaberię żeby dostać bana, a nie "nie logować się" - kto mi zabroni?
2. Staram się kulturalnie załatwić sprawę i tylko troszkę "naruszyć regulamin" i liczę, że @Moderacja też tak to potraktuje
3. Ale wyzywanie od "kobiet lekkich obyczajów" ad persona to sobie mogłaś darować - to mnie mieli do bana zgłaszać a nie Ciebie (a w tym wypadku poczułem się obrażony i
@RageH: Pół roku temu wstawiłem pieroga i dostałem miesięczny urlop. Polecam. Koledzy z mirko zdążą chociaż pieroga zobaczyć. Niektórzy pewnie pierwszy raz w życiu:)