Aktywne Wpisy

WykopX +1741
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
źródło: temp_file3696014398011129698
Pobierz
tomek_27 +177

#perfumy
@dr_love
Kenzo Elephant
Dior Poison
Portrait of a Lady
Black Afgano
Tobacco Vanille
Mugler Angel (wersja z 2010 przynajmniej na mojej dziewczynie, podobno obecne nie są już tak mocne)
Hermes Caleche Soie de Parfum - czasem mam tak, że jak wchodze do domu to czuje je w powietrzu mimo, że dziewczyny w nim od 30 minut nie ma :) Wypełnianie pomieszczenia gwarantowane.
Dior Hypnotic Poison - przeogromna trwałość i długi ogon, który czuć spokojnie ze 2h po aplikacji
Lancome Poeme - jw
Mugler Alien - moje ulubione perfumy, które wyczuwam z daleka od mojej dziewczyny przez długi czas. Porównując je z innymi flankerami Alien je miażdży (L'Absolu, Eau Extraordinaire itd). Nie wiem
Dzięki, siostra zdecydowała się na Kenzo Elephanta, a przypadkowa koleżanka na Guerlain Insolence, wiec wasze słowa nie poszły na marne
@dr_love: ano nie są. Angel to moje pierwsze takie prawdziwe perfumy, które kupiłam w 2003. Jezu, wystarczyło dwa psiki. Te nowe nie są tak mocne.
Sama mam też Alien Essence Absolu - uważam, że są lepsze niż oryginał. Dobry jest też Oud Alien.