Wpis z mikrobloga

Mirki, moja siostra trochę siedzi w perfumach i pyta mnie czy znam coś damskiego z parametrami killera (tzn. duża trwałość i projekcja). Niestety siedzę tylko w męskich. Znacie coś co jest aktualnie warte polecenia?
#perfumy
@dr_love
  • 7
  • Odpowiedz
@Getter: @Minishcap: dodam
Mugler Angel (wersja z 2010 przynajmniej na mojej dziewczynie, podobno obecne nie są już tak mocne)
Hermes Caleche Soie de Parfum - czasem mam tak, że jak wchodze do domu to czuje je w powietrzu mimo, że dziewczyny w nim od 30 minut nie ma :) Wypełnianie pomieszczenia gwarantowane.
Dior Hypnotic Poison - przeogromna trwałość i długi ogon, który czuć spokojnie ze 2h po aplikacji
Lancome Poeme - jw
Mugler Alien - moje ulubione perfumy, które wyczuwam z daleka od mojej dziewczyny przez długi czas. Porównując je z innymi flankerami Alien je miażdży (L'Absolu, Eau Extraordinaire itd). Nie wiem
  • Odpowiedz
Mugler Angel (wersja z 2010 przynajmniej na mojej dziewczynie, podobno obecne nie są już tak mocne)

@dr_love: ano nie są. Angel to moje pierwsze takie prawdziwe perfumy, które kupiłam w 2003. Jezu, wystarczyło dwa psiki. Te nowe nie są tak mocne.
Sama mam też Alien Essence Absolu - uważam, że są lepsze niż oryginał. Dobry jest też Oud Alien.
  • Odpowiedz