Co sądzicie o CoD BO4? Battlefieldy mi się przejadły, chciałem przejść na drugą strone konfliktu ( ͡°͜ʖ͡°) Fajnie się w to gra? Jest to dalej ta sama dynamika i frajda? Ostatnim moim codem było BO2, także już jakiś czas minął :/
@Fajereek: Dla mnie ostatnią dobrą serią z perspektywy realiów i gameplayu był Battlefield 4. Spróbowałem w tym roku BO4 i pierwsze odczucia są takie że np. na multi to giniesz co chwila i musisz się do tego przyzwyczaić, mnie początkowo odrzucało ale teraz jest OK. Nie ma ogromnych map czy pojazdów, gra bardziej nastawiona na szybką rozgrywkę. Blackout (battle-royale) imho najlepszy battle-royale obecny w tej chwili na rynku. W zombie
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
Co sądzicie o CoD BO4? Battlefieldy mi się przejadły, chciałem przejść na drugą strone konfliktu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Fajnie się w to gra? Jest to dalej ta sama dynamika i frajda? Ostatnim moim codem było BO2, także już jakiś czas minął :/
#gry #callofduty #blackops4