Aktywne Wpisy
TheKa +2
Jaka książka albo film wywarły na Tobie największe wrażenie?
Milo900 +1
11 luty, mam zrobione 18k kroków, to daje ok 1700 krokow dziennie.
Niby czlowiek cos wiecej sie rusza niz wczesniej a waga nadal w gore.
J---c, czekam na pizze z mojej ulubionej pizzerni nocnej. Nigdzie nie ruszam sie z chalupy do konca tygodnia
#dieta nie dziala #chudnijzwykopem to scam #pizza #jedzenie
Niby czlowiek cos wiecej sie rusza niz wczesniej a waga nadal w gore.
J---c, czekam na pizze z mojej ulubionej pizzerni nocnej. Nigdzie nie ruszam sie z chalupy do konca tygodnia
#dieta nie dziala #chudnijzwykopem to scam #pizza #jedzenie
Czytając "między słowami" (ECMO, urazowe NZK już wczoraj, drugie w trakcie operacji, brak reakcji serca i płuc, samolot wysyłany po żonę do Anglii...) można wywnioskować, że ta sytuacja dobrze się nie skończy. Mimo tego ciągle tli gdzieś się tam jakaś nadzieja.
Kilka miesięcy temu jednemu z moich bliskich, gdy leżał w śpiączce farmakologicznej, lekarze nie dawali żadnych szans, mówili o tym, że jedyne na co może liczyć to "psikus" medycyny (lekarz nie chciał użyć słowa "cud"). Trwało to ponad miesiąc. I psikus się stał, bo dziś ta osoba jest między nami i funkcjonuje niemal tak dobrze, jak przed tą całą sytuacją.
Tego "zmarzł", albo innych "potwierdzone info" to nawet nie ma co tu komentować. Ja rozumiem #heheszki z różnych tematów, nawet i ze "świętości", ale chociaż na ten jeden-dwa dni można by sobie odpuścić.
Panie Pawle, do boju! Wszystko się jeszcze może zdarzyć!
#adamowicz #wosp #gdansk
@mentalista92: no klasycznie, wykop w pigułce
śmiejmy się że wszystkiego, ale nie jak mi coś nie odpowiada........ bo mi będzie smutno i co.......
albo śmiejemy się że wszystkich, albo k---a z nikogo
@mentalista92: Nie można. Nie używaj słów, których nie rozumiesz.
@mentalista92: Słuchaj, ale nie zakłamujmy sytuacji, ok? Co dokładnie tchórzliwego było w tym barbarzyńskim czynie?