Wpis z mikrobloga

W tym kraju tak się zakręciliśmy od tych trzech lat, że nie możemy nawet uszanować takiego dnia jak Finał WOŚP.

Ja p------e, jakim trzeba być człowiekiem, żeby tą sytuację wykorzystać do wojenek politycznych... Macie swojego "lidera który łączy, a nie dzieli". Dziękuję, postoję

#wosp #wosp2019 #gdansk #afera
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robertx: Mam wrażenie że Ci co najbardziej krzyczą o tym że inni dzielą właśnie to robią.

Takie słowa jeszcze bardziej polaryzują i mogą doprowadzić do kolejnych ataków tym razem odwetowych. Niech lepiej się zastanowi co mówi na scenie. Jest osobą publiczną o dużych wpływach i musi uważać na słowa.
  • Odpowiedz
@robertx: niepotrzebne to było i w złym smaku, ale niestety dużo w tym prawdy- ilość jadu wzrosła do niewyobrażalnych wartości, a już kiedyś wydawało się że gorzej być nie może.
  • Odpowiedz
@ruszka: nie mam zamiaru bronić Owsiaka i w tym miejscu tylko przypomnę kto najbardziej przez ostatnie lata był anty WOŚP a w ostatnich 3 latach podejmował takie a nie inne działania swoimi politykami i dostępnymi narzędziami by kompromitować zarówno samego Jerzego jak i cały WOŚP. Tak kolego sympatyczny PiS. Patrząc na zachowanie Jerzego rownie dobrze mógłby być członkiem party RAZEM czy przybudówki naszego Korwina i być wściekły nie na PO,
  • Odpowiedz