Wpis z mikrobloga

Bardzo dobrze, j----e lenie pójdą do pracy za 10 zł za godzine i na dobre im to wyjdzie, bo zarobią dużo więcej niz to 500zl
  • Odpowiedz
Moj #rozowepaski uczyla sie pilnie w technikum przez 4 lata zeby dostać sie na studia, na studiach co roku stypendium naukowe które pozwolilo jej wyjsc na 0 jesli chodzi o oplaty i dojazdy(zaoczne)

Po skonczeniu, dostała prace w zawodzie za 1800na reke.

@BaronGaultier: xD xD xD iks k---a de
  • Odpowiedz
@BaronGaultier: a to sorry, z tej opowieści wynikało że te studia to jakieś konstruowanie silników odrzutowych. Mieć stypendium naukowe na zaocznej pedagogice xD po c--j się tyle uczyła w technikum jak na pedagogikę poszła? A nauczyciele pracują 20h tygodniowo, ferie, wakacje. Nie mają tak źle
  • Odpowiedz
@Shmit: @Shodan56: Niestety, jeśli już pracujecie będąc częścią społeczeństwa, to pracujecie na nie i dla niego czy wam się to podoba, czy nie. Natomiast każda osoba rodząca się w tym społeczeństwie i kraju jest jego częścią i do niej należy wybór czy pracuje, czy nie. Wszak nie ona się pchała na ten świat, a co za tym idzie oczekiwanie od niej że będzie tyrać pod warunkiem przeżycia jest
  • Odpowiedz
@werdum18: w wakacje tez pracuja i sa do dyspozycji dyrektora, w ferie przedszkola tez funkcjonuja. Wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma. Moja pracuje 40h w tygodniu wiec albo ty nie masz racji albo ona mnie oszukuje. W idealnym swiecie kazdy byłby programista za 15k netto ale potrzebny jest kazdy zawod i jednak nie wszyscy sie jaraja programowaniem. To samo moga powiedzieć młodzi lekarze ale co ja tam wiem..
  • Odpowiedz