Wpis z mikrobloga

Dzień dobry wszystkim.

Mam do sprzedania to oto piękne BMW E39 model 535i automat sedan z 1998 roku o numerze VIN BR72472 w kolorze glacier green z przebiegiem 130 000 mil.

Samochód posiada rzadką skórę oraz tapicerkę w kolorze ciemnej zielenii.

Samochód posiada silnik M62B35 bez-TU co oznacza niesmiertelną wersję bez vanosów.

Auto kupiłem z myślą o doprowadzeniu do używalnego staniu oraz zrobienia przeglądu. Auto przeszło świeży MOT i tym samym jest on ważny do 11 grudnia 2019!

Z przodu wymienione na świeżo:
- Dbush od stabilizatora,
- tuleje wahacza przedniego,
- klocki przód,
- drążki kierownicze + zrobiłem zbieżność,
- naprawa systemu ASC,
- wymiana oleju i filtra oleju.

Auto odpala bardzo ładnie, odpala od razu nawet jak stała ponad 2 tygodnie. Pod spodem 0 rdzy, jeden próg delikatnie odgięty od spodu ale niewidoczne. Nadkola w ładnym stanie, podwozie również.

Zapraszam do oglądania w okolicach Barnsley!
+44 7463 068583

Po całą galerię zdjęć zapraszam na PW.

Cena £1099

#bmw #kupautozmirko #samochody #pokazauto #e39
sorek - Dzień dobry wszystkim.

Mam do sprzedania to oto piękne BMW E39 model 535i ...

źródło: comment_Yh5xudH3Itp6hCsw6MLk5CKwQQJocDLn.jpg

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kauabang: niby oklepane ale jeśli ktoś jest nauczony robić rzeczy na bieżąco a nei jak już auto staje to jest normalne, w-----a mnie podejście,"coś wali z przodu ale h-j nie robię bo i tak sprzedaję"
  • Odpowiedz
@Kauabang: po prostu kupiłem go na sprzedaż, nie ukrywam tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@paki82: niestety autko było bez MOT od roku - ewidentnie ktoś nie miał głowy nim się zająć i po prostu stałe. Od lutego 2017 zrobiło tylko 8000 mil.. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Takie auta są drogie w ubezpieczeniu w UK (ale np. moim znajomym wyszło £800
  • Odpowiedz