Mam do sprzedania to oto piękne BMW E39 model 535i automat sedan z 1998 roku o numerze VIN BR72472 w kolorze glacier green z przebiegiem 130 000 mil.
Samochód posiada rzadką skórę oraz tapicerkę w kolorze ciemnej zielenii.
Samochód posiada silnik M62B35 bez-TU co oznacza niesmiertelną wersję bez vanosów.
Auto kupiłem z myślą o doprowadzeniu do używalnego staniu oraz zrobienia przeglądu. Auto przeszło świeży MOT i tym samym jest on ważny do 11 grudnia 2019!
Z przodu wymienione na świeżo: - Dbush od stabilizatora, - tuleje wahacza przedniego, - klocki przód, - drążki kierownicze + zrobiłem zbieżność, - naprawa systemu ASC, - wymiana oleju i filtra oleju.
Auto odpala bardzo ładnie, odpala od razu nawet jak stała ponad 2 tygodnie. Pod spodem 0 rdzy, jeden próg delikatnie odgięty od spodu ale niewidoczne. Nadkola w ładnym stanie, podwozie również.
Zapraszam do oglądania w okolicach Barnsley! +44 7463 068583
@Kauabang: niby oklepane ale jeśli ktoś jest nauczony robić rzeczy na bieżąco a nei jak już auto staje to jest normalne, w-----a mnie podejście,"coś wali z przodu ale h-j nie robię bo i tak sprzedaję"
@Kauabang: po prostu kupiłem go na sprzedaż, nie ukrywam tego ( ͡°͜ʖ͡°)
@paki82: niestety autko było bez MOT od roku - ewidentnie ktoś nie miał głowy nim się zająć i po prostu stałe. Od lutego 2017 zrobiło tylko 8000 mil.. ( ͡°ʖ̯͡°) Takie auta są drogie w ubezpieczeniu w UK (ale np. moim znajomym wyszło £800
@FrancescoKemp: bo bez MOT (przeglądu) auta się nie sprzeda (albo nie za taką kase). Ja naprawiłem to co było konieczne by auto przeszło przegląd i tyle.
Mam do sprzedania to oto piękne BMW E39 model 535i automat sedan z 1998 roku o numerze VIN BR72472 w kolorze glacier green z przebiegiem 130 000 mil.
Samochód posiada rzadką skórę oraz tapicerkę w kolorze ciemnej zielenii.
Samochód posiada silnik M62B35 bez-TU co oznacza niesmiertelną wersję bez vanosów.
Auto kupiłem z myślą o doprowadzeniu do używalnego staniu oraz zrobienia przeglądu. Auto przeszło świeży MOT i tym samym jest on ważny do 11 grudnia 2019!
Z przodu wymienione na świeżo:
- Dbush od stabilizatora,
- tuleje wahacza przedniego,
- klocki przód,
- drążki kierownicze + zrobiłem zbieżność,
- naprawa systemu ASC,
- wymiana oleju i filtra oleju.
Auto odpala bardzo ładnie, odpala od razu nawet jak stała ponad 2 tygodnie. Pod spodem 0 rdzy, jeden próg delikatnie odgięty od spodu ale niewidoczne. Nadkola w ładnym stanie, podwozie również.
Zapraszam do oglądania w okolicach Barnsley!
+44 7463 068583
Po całą galerię zdjęć zapraszam na PW.
Cena £1099
#bmw #kupautozmirko #samochody #pokazauto #e39
Komentarz usunięty przez autora
@FrancescoKemp: bo uwielbiam E39 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jestem_Tutaj: już edytowałem, £1100
@sorek: To jest tak bardzo szlachetne ze strony sprzedających, że wszyscy, zaraz przed sprzedażą przeprowadzają remonty. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@paki82: niestety autko było bez MOT od roku - ewidentnie ktoś nie miał głowy nim się zająć i po prostu stałe. Od lutego 2017 zrobiło tylko 8000 mil.. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Takie auta są drogie w ubezpieczeniu w UK (ale np. moim znajomym wyszło £800