Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
czołem rowerowe murki, mam lekki problem... mianowicie chciałbym sobie pojezdzic rowerem w zimie ale przy jakiejkolwiek aktywności fizycznej poce się jak j----a świnia :D obojętnie co robie i mam tak od zawsze, jak jeździmy gdzieś na traski z ziomkami w lecie to potrafię wziąć 5 koszulek ( ͡° ʖ̯ ͡°) no więc, macie jakiś pomysł jak się ubrać, żeby trochę pojeździć i się nie przeziebic?
#rower #mtb
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

na wierzch napewno cos wiatroszczelnego

@Blahblahaa: To na pewno nie, przecież blokuje odpływ pary z organizmu i za chwile się leje z człowieka. Aczkolwiek dobra do odchudzania bo ''parówkę'' robi. xD
  • Odpowiedz
@4x80: mamy 2019 rok ludzie zacyznają latać turystycznie w kosmos i tworzyć syntetyczne mięsko - są JUŻ takie materiały, które przepuszczają wilgoć i parę wodną z jednej strony a zdrugiej chronią przed wiatrem z zewnątrz ;)
  • Odpowiedz
obojętnie co robie i mam tak od zawsze, jak jeździmy gdzieś na traski z ziomkami w lecie to potrafię wziąć 5 koszulek

@grzmotojebca: Ale wszystko ma zastosowanie rowerowe czy koszulki z bawełny?
  • Odpowiedz
@Blahblahaa: generalnie niby są ale w ciuchach rowerowych widziałem tylko ujowe membrany które do Intensywnego wysiłku się słabo nadają...

p.s. Tak gore IMHO tez jest średni.

p.s.2 Oczywiście są softshelle bez membrany ale czegoś takie w postaci kurtki, czy bluzy rowerowej jeszcze nie widziałem. Co oczywiście nie znaczy ze nie można używać kurtki treningowej na rowerze ...
  • Odpowiedz
@bibsz: ja mam taką wiatrówkę adidas climaproof - na allegro używka pochwycona za jakieś 2 dychy, stan idealny, przedłużany tył, cieńka jak papier, ale właściwości magiczne.
  • Odpowiedz