czołem rowerowe murki, mam lekki problem... mianowicie chciałbym sobie pojezdzic rowerem w zimie ale przy jakiejkolwiek aktywności fizycznej poce się jak j----a świnia :D obojętnie co robie i mam tak od zawsze, jak jeździmy gdzieś na traski z ziomkami w lecie to potrafię wziąć 5 koszulek ( ͡°ʖ̯͡°) no więc, macie jakiś pomysł jak się ubrać, żeby trochę pojeździć i się nie przeziebic? #rower #mtb
@Blahblahaa: no a co na łeb? pierwszy bedzie mokry @Konkol: a co on ma do tego? mam tak od zawsze @Politoczika: hehehe no teraz jestem tłusty w c--j, ale czy 10 czy 20kg temu pocilem się tak samo (teraz 92 -183cm)
@Blahblahaa: To na pewno nie, przecież blokuje odpływ pary z organizmu i za chwile się leje z człowieka. Aczkolwiek dobra do odchudzania bo ''parówkę'' robi. xD
@4x80: mamy 2019 rok ludzie zacyznają latać turystycznie w kosmos i tworzyć syntetyczne mięsko - są JUŻ takie materiały, które przepuszczają wilgoć i parę wodną z jednej strony a zdrugiej chronią przed wiatrem z zewnątrz ;)
polecam wiatrowe odzienie na zewnatrz + dlugi rekaw termo pod spodem. Wazna jest glowa: 2 czapki, na zmiane jak sie jedna przepoci i rece (rekawiczki). Na początku misi Ci być troche za zimno.
@Lipwig: ogolnie mialem jakies koszulki rowerowe i wyglada to tak, podjazd - mokry w c--j - zjazd - zimno w c--j i obojetnie czy rowerowe czy bawelna, musze ja zmieniac :D
@Blahblahaa: generalnie niby są ale w ciuchach rowerowych widziałem tylko ujowe membrany które do Intensywnego wysiłku się słabo nadają...
p.s. Tak gore IMHO tez jest średni.
p.s.2 Oczywiście są softshelle bez membrany ale czegoś takie w postaci kurtki, czy bluzy rowerowej jeszcze nie widziałem. Co oczywiście nie znaczy ze nie można używać kurtki treningowej na rowerze ...
@bibsz: ja mam taką wiatrówkę adidas climaproof - na allegro używka pochwycona za jakieś 2 dychy, stan idealny, przedłużany tył, cieńka jak papier, ale właściwości magiczne.
#rower #mtb
wszystko sztuczne
@Konkol: a co on ma do tego? mam tak od zawsze
@Politoczika: hehehe no teraz jestem tłusty w c--j, ale czy 10 czy 20kg temu pocilem się tak samo (teraz 92 -183cm)
@grzmotojebca: aha no zupełnie nic
@grzmotojebca: Kask polecam.
@Blahblahaa: To na pewno nie, przecież blokuje odpływ pary z organizmu i za chwile się leje z człowieka. Aczkolwiek dobra do odchudzania bo ''parówkę'' robi. xD
@grzmotojebca: Ale wszystko ma zastosowanie rowerowe czy koszulki z bawełny?
p.s. Tak gore IMHO tez jest średni.
p.s.2 Oczywiście są softshelle bez membrany ale czegoś takie w postaci kurtki, czy bluzy rowerowej jeszcze nie widziałem. Co oczywiście nie znaczy ze nie można używać kurtki treningowej na rowerze ...