Aktywne Wpisy
programista30k +1209
Plusuje każdy, kto więcej niż raz dał sie wydymać na hajs w biedrze przez:
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub więcej sztuk
- produkty które finalnie mają inną cene niż na plakietce pod nimi
Zobaczymy
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub więcej sztuk
- produkty które finalnie mają inną cene niż na plakietce pod nimi
Zobaczymy
Maurelius +605
Krzysiu Pisowski bierze się za telewizję publiczną, oczywiście nie za 8 lat sączenia jadu i nienawiści przez Kurskiego, tylko za ostatnie pół roku XD
Bonus w komentarzu: komentarz Pisowskiego gdy w 2022 poproszono go o komentarz dot. sytuacji w pisowskiej TVP
#kanalzero #bekazpisu #bekazprawakow
Bonus w komentarzu: komentarz Pisowskiego gdy w 2022 poproszono go o komentarz dot. sytuacji w pisowskiej TVP
#kanalzero #bekazpisu #bekazprawakow
Ja postanowiłem dodatkowo się zmotywować a Wy mi w tym pomożecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Plan jest prosty: do końca roku przesłuchać 20 powieści (400+ str.) w formie audiobooków. Po angielsku. I tutaj wkraczacie Wy bo jeśli nie zdążę, wśród plusujących tego posta wylosuję osobę która dostanie wybraną przez siebie grę/gry ze Steam o wartości do 200 cebulionów.
No to startujemy. Stan na dziś: 1/20.
#oswiadczenie
@VitalyiPOL: bo jak sam widzisz, trzeba się jakoś zmotywować ( ͡° ͜ʖ ͡°) Metoda kija lub marchewki, co kto preferuje.
- zrobić 100 pompek jednym ciągiem ( teraz robię 8 xD)
- pojechać stopem do Gruzji( jeśli dostanę wizę to Iran też)
- wrócić na studia
- opanować nowy język na B1
- znaleźć stacjonarna pracę za
@wilku1984:
Z takich innych postanowień, niekoniecznie noworocznych to przestałem słodzić herbatę i kawę. Podobnie z alkoholem, ostatnio piłem na woodstocku, potem browar ze szwagrem na święta i jakoś mogę się bez tego obejść gdzie wcześniej 3 piwa na noc to był nie