Wpis z mikrobloga

Jak mnie w-------ą sieroty co jadą 30 km/h bo śnieg spadł. Przeciez taka osoba nie powinna mieć prawa jazdy jak sie do pojadów mechaniznych nie nadaje. A tak każda lebioda może teraz miec prawko a 1/3 osób nie nadaje się do kierowania samochodami i tylko przeszkadza na drodze tym co sprawnie jeżdżą.
#motoryzacja #samochody #prawojazdy #drogi #wypadek
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RatKing mówię o ciepłych i słonecznych dniach, baranie, widzę że nie potrafisz interpretować niczego, tylko jak dziecku trzeba ci tłumaczyć wszystko
Do d--y to jest myślenie zero-jedynkowe takie jak twoje
I nie mów mi o żadnych potencjalnych ofiarach, bo ja bez problemu w wieku 15 lat uzyskałem licencję na wyścigi samochodowe, a Ty mi wyskakujesz że jestem teoretykiem
Może po prostu to ty jeździsz jakimś gruzem który nie daje rady jechać
  • Odpowiedz
@RatKing xD
Jesteś niezmiernie zabawny
Wyzywasz, próbujesz obrażać, a zero rzeczowych argumentów xd
Jak ktoś wyjeżdża na publiczna drogę, to oczekuje się od niego że potrafi prowadzić, równie dobrze mógłby wyjechać latem i jechać jak p---a, i krzyczec że nikt od niego nie wymaga tego żeby normalnie jechać
Najczęściej to widzę rozbite takie rodzynki jak ty, którzy jada te j----e 30 komuś na zderzaku, szarpią kierownica i gazem
A jak ja autem z napędem
  • Odpowiedz
@RatKing btw, próby wyzywania od polskich karaluchów nietrafione, jest ogromna szansa że masz w sobie więcej polskiej krwi niż ja, więc nie sil się na takie żałosne próby obrażania, bo możesz mi nawet zwyzywać całą rodzinę do 4 pokoleń wstecz, i koło c---a mi lata zdanie kogoś takiego jak ty xd
  • Odpowiedz
@Cisi: Polski karaluchu, nie wiesz, bo na lekcjach grales w weza zamiast uwazac. Oczekuj na drodze tego, czego ucza na kursach, a nie w czipsach z licencja kierowcy wyscigowego. Rozjeb sie, czekam na info. Paaa.
  • Odpowiedz
@RatKing jakbym miał oczekiwać tego co mówią na kursach to bym jezdzil tak jak ty xd
Liczę że jak się r------e to zgarne jeszcze kilka osób z twojej rodziny, będzie to największa przyjemność mojego życia <3
  • Odpowiedz
@Cisi: Oczeluj od innych dzbanie, nawachales sie benzyny i nie rozumiesz slowa pisanego?

Najwieksza przykemnosc twojego zycia to jak ojciec jest zbyt pijany, zeby mu stanal, wiec po 15 minutach starn mozesz schowac jego bena w cottonworldy i isc dalej grac w fortnite.
  • Odpowiedz
@RatKing oczeluj?
Co to znaczy?
Nie sądzę żeby ktoś życzący mi wypadku mógł narzekać na życzenia vice versa
Widzę że jesteś ty wyjątkowym płatkiem śniegu, człowiekiem intelektualnie ponad wszystkimi, który nie potrafi znaleźć żadnych argumentów i obraża, i nawet nie potrafi sam kontrolować swoich emocji xd
Bena, fortnite, widzę że fajnych masz znajomych jak używasz takich słów i znasz się na takich rzeczach
Idź lepiej do mamy i taty dopóki taki
  • Odpowiedz
@Cisi: Ale ja nie narzekam. Chcialbys k---a mac. Pewnie tego oczekiwales, ale czego sie mozna spodziewac po karaluchu bez mozgu.

Jestes taka p-------a, ze nawet porzadnie przygadac nie potrafisz, odzywki ze szkolki niedzielnej rajdowych kierowcow z licencjami z czipsow. Pussssyyyyyyy.
  • Odpowiedz
@RatKing no ten żart o czipsach po raz 4 to faktycznie mocne słowa
Zwracam uwagę, że to nie ja ciebie ciągle wyzywam i uważam to za mocne przygadanie
Według mnie, wyzywanie to oznaka ułomności umysłowej, więc nie wiem czym się szczycisz
Jak na razie życzysz mi śmierci, wyzywasz, zachowujesz zero kultury, i uważasz się za kogoś wyjątkowego?
Jak na moje to trochę żałosne, siedź tam w tym Wrocławiu lepiej, liczę że
  • Odpowiedz