Aktywne Wpisy
szpaczuh +243
Siemka, każdy kto kojarzy #aferaczekoladowa z tego wpisu https://wykop.pl/wpis/78781251/rozdajo-kojarzycie-akcje-pare-dni-temu-co-koles-ro
to finalnie uda mi się zjeść czekoladę!
Jeden wykopek @kingcel był na tyle dobry, że zrobił nowe #rozdajo gdzie do wygrania było 20 czekolad i jeśli będzie 500 plusów to i ja dostane https://wykop.pl/wpis/78783409/rozdajo-do-wygrania-20-nienaruszonych-czekolad-wed i w odróżnieniu od tego co wysłał @berito czekolada przyszła cała w kartonie od oficjalnego sklepu wedla (。◕‿‿◕
to finalnie uda mi się zjeść czekoladę!
Jeden wykopek @kingcel był na tyle dobry, że zrobił nowe #rozdajo gdzie do wygrania było 20 czekolad i jeśli będzie 500 plusów to i ja dostane https://wykop.pl/wpis/78783409/rozdajo-do-wygrania-20-nienaruszonych-czekolad-wed i w odróżnieniu od tego co wysłał @berito czekolada przyszła cała w kartonie od oficjalnego sklepu wedla (。◕‿‿◕
Znajomy stwierdził że mnie p------o bo powiedziałem mu że gdybym ja remontował dom (w planach jeszcze nie wiem kiedy) to rozpisałem sobie że dla ekip które będą robić chce mieć przygotowane:
mały kontener sanitarny (2x wc 1x umywalka (dezynfekcja, mydło) i 1x prysznic)
Do tego stoisko w stylu kawa, herbata, boiler z goraca woda, batoniki energetyczne, woda, soki, przekąski typu wafle ryżowe, no ogólnie takie wiecie jak na magazynach często jest, nic ciepłego
mały kontener sanitarny (2x wc 1x umywalka (dezynfekcja, mydło) i 1x prysznic)
Do tego stoisko w stylu kawa, herbata, boiler z goraca woda, batoniki energetyczne, woda, soki, przekąski typu wafle ryżowe, no ogólnie takie wiecie jak na magazynach często jest, nic ciepłego
Czy zapewnienie pracownikowi budowlanemu takich rzeczy to przesada?
- Dobry pomysł. 36.3% (160)
- Zły pomysł. 63.7% (281)
#motoryzacja #samochody #prawojazdy #drogi #wypadek
Do d--y to jest myślenie zero-jedynkowe takie jak twoje
I nie mów mi o żadnych potencjalnych ofiarach, bo ja bez problemu w wieku 15 lat uzyskałem licencję na wyścigi samochodowe, a Ty mi wyskakujesz że jestem teoretykiem
Może po prostu to ty jeździsz jakimś gruzem który nie daje rady jechać
Komentarz usunięty przez moderatora
Jesteś niezmiernie zabawny
Wyzywasz, próbujesz obrażać, a zero rzeczowych argumentów xd
Jak ktoś wyjeżdża na publiczna drogę, to oczekuje się od niego że potrafi prowadzić, równie dobrze mógłby wyjechać latem i jechać jak p---a, i krzyczec że nikt od niego nie wymaga tego żeby normalnie jechać
Najczęściej to widzę rozbite takie rodzynki jak ty, którzy jada te j----e 30 komuś na zderzaku, szarpią kierownica i gazem
A jak ja autem z napędem
Liczę że jak się r------e to zgarne jeszcze kilka osób z twojej rodziny, będzie to największa przyjemność mojego życia <3
Najwieksza przykemnosc twojego zycia to jak ojciec jest zbyt pijany, zeby mu stanal, wiec po 15 minutach starn mozesz schowac jego bena w cottonworldy i isc dalej grac w fortnite.
Co to znaczy?
Nie sądzę żeby ktoś życzący mi wypadku mógł narzekać na życzenia vice versa
Widzę że jesteś ty wyjątkowym płatkiem śniegu, człowiekiem intelektualnie ponad wszystkimi, który nie potrafi znaleźć żadnych argumentów i obraża, i nawet nie potrafi sam kontrolować swoich emocji xd
Bena, fortnite, widzę że fajnych masz znajomych jak używasz takich słów i znasz się na takich rzeczach
Idź lepiej do mamy i taty dopóki taki
Jestes taka p-------a, ze nawet porzadnie przygadac nie potrafisz, odzywki ze szkolki niedzielnej rajdowych kierowcow z licencjami z czipsow. Pussssyyyyyyy.
Zwracam uwagę, że to nie ja ciebie ciągle wyzywam i uważam to za mocne przygadanie
Według mnie, wyzywanie to oznaka ułomności umysłowej, więc nie wiem czym się szczycisz
Jak na razie życzysz mi śmierci, wyzywasz, zachowujesz zero kultury, i uważasz się za kogoś wyjątkowego?
Jak na moje to trochę żałosne, siedź tam w tym Wrocławiu lepiej, liczę że