Aktywne Wpisy
Duza-fajka +250
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Zdjęcie całości: https://imgur.com/XhPihFG
1. Paczka:
- Dobrze zapakowana, nie dająca się we znaki na zewnątrz co do zawartości, a sama zawartość dokładnie zabezpieczona przed odpadaniem kannaboidów od wstrząsów podczas transportu z kwiatostanów za pomocą naklejki "fragile (wrażliwe/szkło)" i foli bąbelkowej połączonej z dokładnie upchanym papierem.
Ocena: 5/5
2. Produkt
- Opakowanie z tworzywa sztucznego, zakręcane i szczelne. Sam susz po otwarciu bardzo aromatyczny i pachnie jak zwykła m-------a. Wysuszona żywica na kwiatostanie jest widoczna w ilości powyżej przeciętnej, ale nie tak bardzo jak przy odmianach narkotycznych. Produkt zawiera wycięte małe kawałki staranie wyselekcjonowanych najbardziej żywicznych kwiatostanów z jak najmniejszą ilością części listnej.
Ocena: 5/5
3. Działanie
- Jedno nabicie lufki dało wyraźny efekt odprężający, na pewno nie jest to placebo i działanie jest odczuwalne. Delikatny, a jednak odczuwalny wpływ na psychomotorykę. Lekkie uczucie głodu, które można bez problemu opanować, ale z czasem zaczyna zachęcać do małego podjadania - burczenie z brzucha ;)
Negatywny wpływ na osoby z epilepsją przy paleniu gdzie układ nerwowy wydaje się być początkowo "spokojniejszy", ale po około 40 min. dostałem wyraźnych drgawek mięśni w prawej nodze (które już od dawna nie występowały). Poza tym występuje wyraźne działanie przeciwlękowe i brak działania psychoaktywnego.
Ocena: 4/5
4. Podsumowanie
Szczerze powiedziawszy podchodziłem do tematu medycznej marihuany bez THC czyli legalnej i bogatej w C-D bardzo sceptycznie, ale muszę przyznać po teście, że rzeczywiście ma efekty. Niestety po pierwszym teście widzę, że nie jest to produkt pod moją przypadłość z racji wystąpienia negatywnej reakcji w postaci częściowego ataku mięśni w prawej nodze.
Sklep spełnił dokładnie wszystkie wymagania odnośnie pakowania jak i jakości produktu co jest bardzo na plus.
Niestety nie jest to medyczna m-------a która nadaje się w pełni do leczenia epilepsji z racji wystąpienia w moim przypadku negatywnej reakcji organizmu.
#m-------a #medycznamarihuana #recenzja #biokonopia #medycyna #ciekawostki #c-d
@SlenderCzester: np. Epilepsja, bo tutaj THC właśnie pomaga, ale w aptece nie dostaniesz, bo nadal nie doszła dostawa z Niemczech :(
Od długiego czasu istnieją dowody, że to głównie C-D jest skuteczne w walce z padaczką i sprawdza się zdecydowanie w większości - praktycznie 90% - przypadków, nasze stwierdzenia również opieramy na informacjach zwrotnych jakie otrzymywaliśmy od lekarzy, którzy zalecali C-D dla pacjentów. Jednakże jak słusznie zauważyłeś, może okazać
@Baka3: THC leczy tak samo epilepsję jak C-D i połączone oba ze sobą dają najskuteczniejsze efekty, więc cokolwiek powiesz nie zmieni prawdy. Daję Ci tylko jeden link, jak chcesz więcej proszę wyszukaj samemu, nie mam na to czasu.