Aktywne Wpisy

Plotkova99 +18
Mam pytanie, głównie do osób które dobrze znają prawo oraz do tych osób, które miały nieprzyjemność pracować w markecie. Opiszę sytuację, po tym zadam pytanie.
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
romek777 +2
#raportzpanstwasrodka
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.

Kumpel, z którym gram od roku dostał Vaca. Teraz pytanie: czy mógł dostać VAC za skrypt pod bunny hopa, nie wiem o co chodzi, czy rzeczywiście był o------y i dostał za coś innego?
Czy też Vac dostał za Overwatch, który został błędnie oceniony...
Nie wiem, szukam odpowiedzi, bo nie chce mi się wierzyc, że oszukiwal...
Jak to k---a nie oszukiwał xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jakby miał na samym początku gamebana/zarejestrowaną blokadę na grę to jest Overwatch/untrusted, natomiast jeżeli dostał od razu VAC-bana to po prostu używał cheata wykrywalnego przez VAC (raczej rzadkie, większość dostaje bana po Overwatchu, a skrypt na BH/Auto BH wystarczy na bana bo się rzuca w oczy)
Po 1-2 dniach gameban zmienia się na VAC-a (chyba że ban za griefing, wtedy ban mija po kilku tygodniach)