Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
#csgo

Kumpel, z którym gram od roku dostał Vaca. Teraz pytanie: czy mógł dostać VAC za skrypt pod bunny hopa, nie wiem o co chodzi, czy rzeczywiście był o------y i dostał za coś innego?
Czy też Vac dostał za Overwatch, który został błędnie oceniony...
Nie wiem, szukam odpowiedzi, bo nie chce mi się wierzyc, że oszukiwal...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@TheSzymi: @krystian-golonka: nie znam się, bo nigdy tym się nie interesowałem. Nawet chyba nie skrypt tylko jakiś bind pod skakanie. Ale dzięki za odpowiedź, wszystko jasne. Najlepsze, że Vaca dostał w tym samym dniu co odpalił skrypt czy bind. Dzięki.
  • Odpowiedz
  • 2
@dr_Acula Był o------y, na prawdę trzeba być o-------m żeby dostać vaca, skrypty na bh ludzie mają w myszkach tak jak na poprawy recoili, w MMach na luzie z tym można grać, co innego faceit tam od razu ban. Więc na bank był o------y, VAC na steama różni się od bana za overwatcha, nie pamiętam dokładnie czym już. Niestety ostatnio zaciekawilem się tym tematem i jak zobaczyłem opcje konfiguracji płatnych cheatow to
  • Odpowiedz
@dr_Acula:
Jakby miał na samym początku gamebana/zarejestrowaną blokadę na grę to jest Overwatch/untrusted, natomiast jeżeli dostał od razu VAC-bana to po prostu używał cheata wykrywalnego przez VAC (raczej rzadkie, większość dostaje bana po Overwatchu, a skrypt na BH/Auto BH wystarczy na bana bo się rzuca w oczy)
Po 1-2 dniach gameban zmienia się na VAC-a (chyba że ban za griefing, wtedy ban mija po kilku tygodniach)
  • Odpowiedz