Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +38
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz
Alcedoatthis +202
źródło: 1000009008
Pobierz

Poszukujemy programisty znającego Prestę. Zajmujemy się głównie sklepami opartymi o wersję 1.6. We współpracy z menadżerem projektu (oraz sporadycznie klientem) znajmował(a)byś się następującymi zadaniami:
- asystowanie przy aktualizacjach i migracjach sklepu (z 1.6 do 1.7)
- naprawa usterek
- modyfikacje modułów
- poprawki i dodawanie nowego kodu JS w plikach szablonu
- modyfikacje gotowych szablonów pod wymagania klienta (PHP i Smarty)
Rozliczanie Time&Material (za poświęcony czas) wg stawki godzinowej na podstawie faktury VAT lub umowy zlecenia.
Wymagane doświadczenie w pracy z wyżej wymienionymi zadaniami.
Jesteś zainteresowany(a)? Napisz do mnie priv lub mail na hi@yasecure.pl - omówimy stawkę i doświadczenie. Kilka zadań mamy dostępnych od ręki.
@ecco: to ty napisz do mnie stawke, a ja jak stwierdze ze za tyle mi sie chce to wtedy omowimy cokolwiek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#korposwiat #bekazhr
kurde, chciałbym zobaczyć jak halina z księgowości zarządza Joomla ( ͡° ͜ʖ ͡°)