Aktywne Wpisy
Arekt +1
Pytanie do osób mieszkających w dużych miastach jak #poznan #warszawa #wroclaw #krakow #gdansk
Czy chcielibyście ograniczenia samochodów osobowych do minimum w centrum, jeśli miasto zrobiłoby zajebista infrastrukturę do podróżowania komunikacją miejską, zredukowanie zapchanych autobusów/tramwajow do minimum, częstsze kursy, więcej tras, dodanie pociągów itd i wszystko przy obniżonej cenie biletów.
Czy chcielibyście ograniczenia samochodów osobowych do minimum w centrum, jeśli miasto zrobiłoby zajebista infrastrukturę do podróżowania komunikacją miejską, zredukowanie zapchanych autobusów/tramwajow do minimum, częstsze kursy, więcej tras, dodanie pociągów itd i wszystko przy obniżonej cenie biletów.
Zgodzilibyście
- Tak 56.6% (568)
- Nie 43.4% (435)
donfallo +18
Ćwiczenia na rozluźnianie/rozciąganie pomagają na kilka godzin.
Badania krwi, kału moczu, wszystko zrobione, jest ok, przynajmniej w tym co badałem.
Fizjoterapeutów z 10 miałem, neurologów kilku, kilku ortopedów, kasy poszło kilka tysięcy.
Po 2 latach bólu lędźwi doszła szyja, boli okropnie nie da się pracować a #programowanie here.
I tak dzień w dzień bolą i lędźwia i szyja, szukam NAPRAWDĘ dobrego specjalisty w sumie w całej Polsce, z naciskiem na #slask . Błagam o pomoc, doprowadza mnie to do coraz większej depresji i nerwicy, brak sił, nic sie nie chce.
@erln: byłem, i w sumie sam sobie juz strzelam tymi kregami - przynosi mi to chwilową ulgę. Szyje to mam tak wystrzelaną że hej
@wontly01: właśnie o kriokomorze też myślalem, to jedna z ostatnich rzeczy których nie probowałem, no i pijawek :P
Gdybyś jeszcze kiedyś chciał spróbować, to szukaj zajęć specjalnie dla kręgosłupa. Chodziłam kiedyś na takie, na które przychodzili ludzie z różnymi problemami - tam instruktorka każdego układała inaczej - czasem to było zwykłe leżenie w takiej pozycji jak wkleił wyżej @CichySzelestOka czasem jakieś elementy masażu. Dla nich
Fizjo którego moge polecić to Rafał Dmochowski w Bytomiu.
@syfanalny: sprawdzę
Ta technika jest uzywana m.in. przez zawodowych muzykow, bo ci pracuja po kilkanascie godzin dziennie ze swoimi instrumentami.