Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki w związku z #afera #empik https://www.wykop.pl/link/4732329/empik-com-bezprawnie-anuluje-zamowienia-i-uzywa-klauzul-abuzywnych-w-regulaminie/ mam do Was prośbę:

JEŚLI ZAMAWIAŁEŚ COŚ W SKLEPIE empik.com I ANULOWANO TWOJE ZAMÓWIENIE PO POTWIERDZENIU PRZYJĘCIA DO REALIZACJI (czyli zgodnie z prawem oraz regulaminem sklepu po zawarciu umowy) PRZEŚLIJ NUMER ZAMÓWIENIA lub wpisz w komentarzu. Numery tych zamówień zostaną również dołączone do pisma, które zostanie skierowane do UOKIKu.

#pepper #grybezpradu #planszowki
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@anonimowyzpl: anulowali dwa artykuły z czego jeden z nich jest dostępny cały czas w ofercie empik. Zamówienie z końcówki grudnia więc sprawa jest świeża. Nr zamówienia 10100411348573. Jeśli będzie potrzebował więcej informacji - pisz.
  • Odpowiedz
@anonimowyzpl: tak dokładnie, przyjęte do realizacji i po paru dniach informują, że dwa artykuły nie zostaną dostarczone. Reszta artykułów już do mnie idzie kurierem. Nawet nie zapytali czy zgadzam się na wysyłkę niekompletnego zamówienia.
  • Odpowiedz
@anonimowyzpl: Ja nadal czekam na mojego Szeryfa. Zamówiony 28.12, szacowany termin dostawy 04.01-07.01. W piątek dostałem maila, że wysyłka się opóźni i planowana na 08.01 i mogę zamówienie opóźnić lub anulować. Teraz status "w realizacji", a dostawa szacowana na 09.01. Zobaczymy co z tego będzie..
  • Odpowiedz