Aktywne Wpisy

Marakuja +1102
Białek @M_B ty k---o j----a, takiej fałszywej persony jak ty to ciężko nie pocisnac. Specjalnie odzyskałem konto, żeby w pustym łbie może coś zaświeciło. Ty k---o z moderacji, która na wojnie by sprzedała swoja matkę, żeby swoje z-----e geny dalej puścić w świat -c--j ci w dupę, banuj.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci

eskejper +417
Zainspirował mnie jeden z wpisów na tagu, więc pomyślałem że sam napisze coś podobnego. I tak już marzyłem o tym żeby usunąć konto - to moje trzecie konto na wykopie i ostatnie.
@m__b jesteś po prostu żałosną k---ą bez honoru, która świadomie wplątała się w konflikty polityczne oczekując korzyści finansowych. Twój portal i społeczność wymiera - portal o którym kiedyś mówiło się że jest Polskim Redditem, dziś pozostał tylko jego cieniem. Ludzie wstydzą się przyznać że korzystają z tego portalu. Manipulujecie treściami szczególnie w kontekście nieruchomości i dajecie jakieś żasłona oświadczenia pisane na kolanie w kiblu. Usuwacie niewygodne tematy a twoi z-----i koledzy z moderacji banują bez powodu użytkowników którzy podtrzymują ten portal w ryzach. Życzę wam wszystkiego najgorszego.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w
@m__b jesteś po prostu żałosną k---ą bez honoru, która świadomie wplątała się w konflikty polityczne oczekując korzyści finansowych. Twój portal i społeczność wymiera - portal o którym kiedyś mówiło się że jest Polskim Redditem, dziś pozostał tylko jego cieniem. Ludzie wstydzą się przyznać że korzystają z tego portalu. Manipulujecie treściami szczególnie w kontekście nieruchomości i dajecie jakieś żasłona oświadczenia pisane na kolanie w kiblu. Usuwacie niewygodne tematy a twoi z-----i koledzy z moderacji banują bez powodu użytkowników którzy podtrzymują ten portal w ryzach. Życzę wam wszystkiego najgorszego.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w

#przegryw #idiota #wykop
źródło: comment_y9c3NLhPTsfKUX9vWoiJDJF4SWCaJqic.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
popularne na wykopie termin "p0lka" to okreslenie na typowego idiote, użytkownika tego typu apek
On raczej starał się pokazać obłudę kobiet, jeżeli jesteś ładny to możesz jej nasrać na twarz a ona się będzie z tego śmiała, jednocześnie pisząc jaka to jest wyjątkowa i nonkonserwatywna.
@PomidorovaLova: jeden ci raz przyznam racje, pelno tam spermikow co podnosza samoocene komplementuja potem przez takich normalne zwykle chlopaki nawet w realu maja pod gorke
Wracając do januszapola to @KarPaKo to co sie teraz dzieje czyli akcja #klaudiusz to kolejna grubsza inba na mirko i po