Wpis z mikrobloga

Kisnę z @janusz_pol . Usuwa komentarze, które go kompromitują xD Pogódź się z tym ułomie, że masz ból d--y i skrzywiony światopogląd bo nikt Cie nigdy nie chciał. Twoje akcje udowadniają tylko, że wartościowe jednostki są porządane i warto na nie poczekać nawet godzine czy dwie i tak i na pewno bedą się potem R----Ć 100% prawda. Wszyscy z Ciebie kisną a ty myślisz, że coś znaczysz. Lepej byś się zaczął leczyć a nie wystawiać niewinne kobiety by wyładować frustracje.

#przegryw #idiota #wykop
daverodger - Kisnę z @januszpol . Usuwa komentarze, które go kompromitują xD Pogódź s...

źródło: comment_y9c3NLhPTsfKUX9vWoiJDJF4SWCaJqic.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EpicElion no ale to tez dziala w drugą strone - jak kobieta jest ladna i napisze do faceta w wulgarny sposób to tez bedzie posluszny jak piesek. Ludzie którzy jarają sie eksperymentami które dla zwyklych ludzi są czasem rzeczami oczywistymi
  • Odpowiedz
@dave_rodger: Tutaj nie chodziło o to że kobiety wolą ładniejszych, bo to nie jest odkrycie ameryki.
On raczej starał się pokazać obłudę kobiet, jeżeli jesteś ładny to możesz jej nasrać na twarz a ona się będzie z tego śmiała, jednocześnie pisząc jaka to jest wyjątkowa i nonkonserwatywna.
  • Odpowiedz
@PomidorovaLova: widocznie obracam się w innych kręgach,serio :D cenie jednak inteligencje i poczucie humoru i jakoś tylko takie osoby przyciągam,w sumie masz sporo racji ale to może bardziej kwestia dominacji? niektórzy poszukują takich kobiet to ich konkretne wymaganie,władcza wulgarna seksowna domina.
  • Odpowiedz
wiekszosc kolesi na tinderze je z ręki. I jest na kazde zawołanie xd

@PomidorovaLova: jeden ci raz przyznam racje, pelno tam spermikow co podnosza samoocene komplementuja potem przez takich normalne zwykle chlopaki nawet w realu maja pod gorke
  • Odpowiedz
@EpicElion facet traktuje taką wulgarność kobiety bardzo często jako zalążek tego że może być ostra w łóżku. Wielu facetów lubi gdy w ten aposób sie z nimi rozmawia. U wielu kobiet działa to podobnie tylko ze w innym wymiarze. Niektórzy jednak nigdy nie mieli do siebie takiego dystansu by móc to zrozumieć stąd popularnosc klaudiusza i janusza na wykopie
  • Odpowiedz
@PomidorovaLova: a na swoim przypadku,pozwoliła byś na taką formę rozmowy? ja nie mówię ze nie podnieca mnie jak i pewnie innych taka pikantna rozmowa,podteksty ale to kwestia zgoła odmienna gdy traktujesz kogoś od początku jak śmiecia,a on je z ręki :D syndrom sztokholmski k---a.
  • Odpowiedz
@EpicElion jezeli facet wydaje sie miec moje poczucie humoru i odpowiedni dystans do takiej rozmowy to ja od razu na ten luzny poziom rozmowy wchodze i wiem ze to juz dobry rozmówca, nadaje na podobnych falach. Niestety najczesciej czuc ze rozmowa sie po prostu nie bedzie kleić.

Wracając do januszapola to @KarPaKo to co sie teraz dzieje czyli akcja #klaudiusz to kolejna grubsza inba na mirko i po
  • Odpowiedz