Aktywne Wpisy
PatrycjaKaszana +40
Idol wykopków giertych - mdleje przy próbie aresztowania, następnie ucieka z kraju do Włoch. Tak zachowuje się człowiek, który nie zrobił wału na 80 milionów.
W tym samym czasie wykopki spekulują o symulacji choroby, ucieczce z kraju ale Pan Ziobro pseudonim SZEF., pomimo swojego stanu (walki z nowotworem), wychodzi rozmawiać z dziennikarzami.
To są właśnie te detale.
#neuropa #bekazlewactwa #sejm #prawo
W tym samym czasie wykopki spekulują o symulacji choroby, ucieczce z kraju ale Pan Ziobro pseudonim SZEF., pomimo swojego stanu (walki z nowotworem), wychodzi rozmawiać z dziennikarzami.
To są właśnie te detale.
#neuropa #bekazlewactwa #sejm #prawo
power-weak +85
Najlepiej jakby to było urządzenie wielofunkcyjne, drukowanie sporadyczne, mile widziane Wi-Fi.
Zastanawiałem się nad czymś laserowym bo mam teraz jakiegoś HP 1500 all in one i mam dość zmagania się z tonerami i cały czas zapieczona głowica. Czytałem że wiele osób poleca Brother, tylko nie wiem co wybrać...
#kiciochpyta #drukarki #drukarka #cokupic #dom
Pozdrawiam, Rudy z DrTusz.pl
Jeśli chodzi o urządzenie atramentowe, polecam HP DeskJet Ink Advantage 3635, lub Epson WorkForce WF-2750DWF.
Pozdrawiam, Rudy z DrTusz.pl
. HP tylko laser Jet 4250 do mnie przemawia. W firmie mają po 2 mln zrobione i tylko fuser i rolki wymieniamy...