Wpis z mikrobloga

Mireczki, jaką drukarkę do domu opłaca się teraz kupić?
Najlepiej jakby to było urządzenie wielofunkcyjne, drukowanie sporadyczne, mile widziane Wi-Fi.

Zastanawiałem się nad czymś laserowym bo mam teraz jakiegoś HP 1500 all in one i mam dość zmagania się z tonerami i cały czas zapieczona głowica. Czytałem że wiele osób poleca Brother, tylko nie wiem co wybrać...

#kiciochpyta #drukarki #drukarka #cokupic #dom
  • 12
@Morfi_pl: jak jednak atrament to brother z inkperfect jak kupisz, to przez pierwsze 2 lata na pewno nie uzupełnisz atramentu :D Później 25zł za pojemnik 7x większy niż "duży" od hp. Wifi, skaner, oficjalne wsparcie linuksa, włacznie ze skanowanie po wifi. Polecam, fajne sprzęty.
Cześć! @Morfi_pl Jeśli drukujesz sporadycznie i nie potrzebujesz koloru, postaw na laserówkę, nic Ci nie zaschnie, a eksploatacja będzie dużo tańsza. Polecam Ci Brother DCP-1610 WE z WiFi i skanerem. Świetnie działa na zamiennikach!

Pozdrawiam, Rudy z DrTusz.pl
Dobry, kolorowy laser to koszt ok 1300 zł. Więc jeśli kolor jest Ci niezbędny, polecę jakąś atramentówkę. Ale musisz obiecać, że będziesz drukować regularnie. Obiecujesz?
  • 0
@drtusz a z brother? Z HP mam złe wspomnienia po 1500, w którym oryginalne tonery potrafiły być suche po 4-5 dniach - nie wiem dlaczego.
. HP tylko laser Jet 4250 do mnie przemawia. W firmie mają po 2 mln zrobione i tylko fuser i rolki wymieniamy...
@drtusz Pozwolę sobie na podłączenie pod ten wątek. Mógłbym Cię prosić, o polecenie czegoś do małego biura . Laser /Atrament + Wifi + ekonomiczne w eksploatacji . Obecnie korzystam z laserówki Brothera 1222we, ale od pewnego czasu mam z nią problemy( plamy i pasy na wydrukach) i czasem brakuje mi mozliwości wydruku w kolorze.