Aktywne Wpisy

tojapaweu +265
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Brutus66 +67
Ocho przekroczona magiczna bariera wieku 30 lat i już koleżanki ze szkoły strzelają rozwodami na lewo i prawo
Nie powiem mam satysfakcje, że ich "idealne" związki się rozpadają i zetrze się ten uśmieszek z ich twarzy
Przynajmniej adwokaci sobie zarobią
mam nadzieję, że każda idzie na ostro a nie ugoda
#zwiazki #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
Nie powiem mam satysfakcje, że ich "idealne" związki się rozpadają i zetrze się ten uśmieszek z ich twarzy
Przynajmniej adwokaci sobie zarobią
mam nadzieję, że każda idzie na ostro a nie ugoda
#zwiazki #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
#krakow
źródło: comment_Na32NOdBUY9JjOUeJOpuIYCItQFqX1IJ.jpg
Pobierz@goferek: no ale tak uczciwie to jak sobie to wybrażasz? Że kilkuset mieszkańców danej ulicy ma zostać zmuszonych do zakupu nowego pojazdu, albo pozbawionych możliwości wjazdu pod dom? A czemu akurat tych kilkuset, a nie całe miasto? W czym inni mieszkańcy są lepsi itp itd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cng w Krakowie to autobusy maja. Ilosciowo jest ich garstka.
Ciekawe porównanie. http://iopscience.iop.org/article/10.1088/1757-899X/148/1/012060/pdf
@goferek: no jak to?:) Przeciez ruch zostaje ograniczony, transport jest mniej smordliwy. Nikt ci nie zabrania przenieść się do takiej strefy i jeździć tam swoim passatem TDI, wiec jak tylko chcesz to mozesz stac sie "uprzywilejowanym" :) Co tu jest niejasne?
@goferek: no tego akurat troszkę nie rozumiem - kwestia parkingów w krk to dramat, ale znów - niby czemu jako mieszkańcy nie
@goferek: no a na osiedlach poza centrum niby co się dzieje? Kto się zrzuca na te wszystkie uliczki na osiedlach w Nowej Hucie, Prądniku czy Kurdwanowie gdzie pod kurek naparkowanych aut z wielkiej płyty? Zastanawiam się jaki % tak naprawdę nie parkuje na ulicach, na które zrzucają się wszyscy mieszkańcy
źródło: comment_6Rqesl9Kia5ComYOy8VN9e9stwqUAhUF.jpg
Pobierz