Aktywne Wpisy
Sylvio19 +1574
Miruny, 2 lata temu mój kuzyn z którym nie miałem właściwie żadnego kontaktu zadzwonił do mojego ojca z prośbą o pożyczke 50 tysięcy złotych na ratowanie jego firmy transportowej (ma kilka busów i tracił płynność) Ojciec się zgodził. Kuzyn pieniędzy oczywiście nie oddał. Jak gdyby nigdy nic lata sobie z żonką na wakacje i biorą nowe samochody w leasing czym chętnie chwalą się na facebooku. Ojca zbywa tekstami typu "nie mam kasy
Obiboq +31
To są konkretne wymagania :D
#tinder
#tinder
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#bekazpisu #bekazpodludzi #knf #aferaknf #pixiedixie #4konserwy #neuropa #polityka
Komentarz usunięty przez autora
A ty jesteś idiotą, bo łykasz tępą proapgandę.
PiS sam przyznał, że nie da się zatrudnić kompetentych ludzi za te stawki, ale to już było po tym jak zaczeli ten obrazek kolportować.
Zacznij myśleć krytycznie.
po drugie primo - dobrze, że wiesz, co miała na myśli, widać, żeś oświecony
po trzecie primo ultimo - myślę krytycznie, zwłaszcza o złodziejach
@lysyzlasu: No, nie jesteśmy, ale idiotą to jesteś./
@lysyzlasu: Tak, ja wiem. Ale ty pajacu nie wiesz. Posłuchaj tasmy na której to powiedziała. Wprost odnosi się do stanowisk podsekretarzy w ministerstwach i tego, że nie ma chętnych za te pieniądze, a jeśli są
gdzie widzisz, żebym napisał coś o pisie, ty bezmózgu? widać, że czytanie z myśli jednak nie idzie za dobrze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
poza tym nie gorączkuj się tak, ciśnienie skacze, bo kastę obrażają?
typowy wykop
Brawo dzbanie xDDD
jaka odpowiedzialność? za cytat z komedii? nie ośmieszaj się
Żarty trzeba dobrze umieścić, ty zrobiłeś to tak, że wyglądasz jak analfabeta. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no wyglądam jak analfabeta i dzban, tak mistrzu, #!$%@? coś jeszcze na osłodę