Aktywne Wpisy
WielkiNos +82
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +211
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Komentarz usunięty przez autora
@Nolej: Mieszkam tu od roku i nie mam kolegów, którzy chodziliby na siłownie. :(
@gadpustynny: Już jestem.
@baranilep: Dzięki, zajrzę.
@Duzy_Dziki_Zwierz: Nie, po prostu już przeginam. Chcę mieć lepszą kondycję, lepiej się czuć, lepiej wyglądać, mieć więcej energii i lepiej pożytkować czas wolny.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie. Nie potrzebujesz.
Chyba, że chcesz uzależnić swoją "motywację" od jakiegoś pajaca.
Motywacja to g---o. Celuj w dyscyplinę.
Naucz się nie motywacji, a DYSCYPLINY
Pozdrawiam
@Matemit: Warszawa Praga Południe
@MarianAlkoholik: Kiedyś bardzo lubiłam uprawiać sport i wiem, że łatwo się w niego wkręcam. Blokuje mnie raczej psychika.
@kierowcaautobusuofficial: To miłe, ale ważne jest dla mnie, żeby to był ktoś zdrowy psychicznie.
@shadowsof2: Prawdę powiedziawszy zacznijmy od tego, że trochę boję się, że pójdę na siłownię i się ośmieszę.
@shadowsof2: to. Nawyki to protip