Aktywne Wpisy
WielkiNos +582
Nie uwierzycie co się stało. Barbara Butch, która wystąpiła w roli Jezusa w przedstawieniu kpiącym z katolików podczas ceremonii otwarcia igrzysk płacze, że stała się ofiarą wyśmiewania i przykrych komentarzy. No niesamowite. Powinna się cieszyć, że dostaje tylko niepochlebne komentarze na insta, bo gdyby chodziło o wyśmiewanie islamu już by nie miała głowy albo była poparzona na całym ciele od podpalenia żywcem.
#paryz2024 #bekazlewactwa #bekazgrubasow
#paryz2024 #bekazlewactwa #bekazgrubasow
razor172 +167
W nawiązaniu do mojego wczorajszego posta. W skrócie prowadzimy z dziewczyną salon kosmetyczny do tej pory faktury za prąd oscylowały w okolicach 300-400zł a teraz dostaliśmy ponad 6300zł. Zamówiłem elektryka posprawdzał salon i stwierdził, że na 100% ktoś się podłączył nielegalnie pod nasz licznik i ładuje np. jakiegoś elektryka. Tak się składa, że pod naszym lokalem są 3 garaże i prawdopodobieństwo jest spore. Chociaż do końca się nie znam to mocny
Wyszliśmy cało ale samochód z przodu zmasakrowany. W chwili zderzenia już staliśmy a impakt był tak mocny, że kark wciąż boli. Nie chce wiedzieć co się dzieje przy 100 na godzinę.
Uważajcie na siebie Mirki, bo nie da się takich sytuacji przewidzieć.
#motoryzacja #polskiedrogi #kierowcy #snieg #zima
@Solitary_Man: Przebadali nas w karetce, ogólnie tylko mięśnie mnie bolą ale przechodzi powoli.
No to auto całkowita chyba będzie nie? Kondolencje.
Tak jeszcze na fali Twojej historii chciałem powiedzieć, że dzbany (jak to się teraz modnie mówi) broniące drzew wzdłuż drogi chyba mentalnie nie ogarniają sytuacji, że wypadek można mieć nie z własnej winy. A nawet jak z własnej to kara za przekraczanie prędkości to nie powinna być kara
Ale tak serio to takim uderzeniu dolegliwości przeszły po jakimś miesiącu.
Za piec lat albo przy nasteonym uderzeniu glowa w zaglowek poczujesz dlaczego walczyles o ten hajs.
Komentarz usunięty przez autora