Wpis z mikrobloga

Odchodzę ze swojej #pracbaza( nieprzedłuzyli umowy,ale i tak zero lipy,bo mam nowa pracke).
Wymagają ciągle,żebym to i to zrobil.I jeszcze pretensje,że gdy byłem na zwolnieniu lekarskim nie zrobiłem tego i tamtego.
Czy tych ludzi #!$%@?ło? Po co mam się starać?, byłem najlepszy przez cały okres umowy,ogarnialem wiele tematów,a mieli mnie w dupie, raptem teraz się obudzili. Jak tylko wróciłem okazało się,że tyle rzeczy ogarniam,że sam dyrektor departamentu musiał wspomóc zespół w działaniach .
Nigdy nie zrozumiem ludzi. Chciałem być fair,pracować do końca uczciwie i rzetelnie,ale #!$%@? nie warto się starać.
#!$%@? wiadomo,jestem człowiekiem i popełniałem błędy,zdarzało się #!$%@?,ale zawsze #!$%@? wszystko było zrobione,zero zaległości i przypalow.
#korpo #korposwiat
  • 4
  • Odpowiedz
@vegetassj1: no i dobrze, że odchodzisz z tej firmy. Też tak miałam. Jak złożyłam wypowiedzenie to nikt mnie nie zatrzymywał, ale jak się okazało, że tylko ja dobrze ogarniam jeden temat, bo reszta miała to gdzieś, to mi kazali zaktualizować procedurę dwa dni przed moim odejściem xD oby w następnej firmie było lepiej, trzymaj się!
  • Odpowiedz
  • 0
@klexandra nie miałem okresu wypowiedzenia,bo miałem umowę na czas określony,niedługo mi się kończy.
Ale fakt,sytuacja podobna.
Nie rozumiem tego...
A okres wypowiedzenia jako-taki to najgorszy rak-ani nie jest korzystny dla pracownika,ani dla pracodawcy
  • Odpowiedz