Nasze prawaki niczym wytresowane pelikany łyknęły, że "potomek najbogatszej żydowskiej dynastii bankowej na świecie" KRYTYKUJE I OBRAŻA TRUMPA.
Oczywiście w komentarzach setki foliarskich komentarzy o tym jak to zaraz będzie zamach na Trumpa bo "zadarł z Żydami", o żydowskim lobby, które wynajmie kolejnego Lee Harvey Oswalda itp. itd.
Problem tylko w tym, że komentarz napisał ktoś, kto po prostu dzieli nazwisko z Rotschildami i nie ma z tą rodziną de facto nic wspólnego, co ładnie pokazał @Edelner
To trochę tak jakby dodać znalezisko, że Jarosław Kaczyński napisał coś na twitterze, tylko nie sprawdzić, że pisał to 30 letni Jarosław Kaczyński z Sosnowca, a nie ten 69 letni z Żoliborza.
Bądźmy jednak szczerzy - to nie mogło nie wejść na główną. Mieliśmy tam złych żydów-bankierów obrażających GOD EMPERORA TRUMPA. To przeciętnemu prawakowi wyłącza kompletnie myślenie.
TL:DR Wykopki nie wytrzymały jednego dnia Nowego Roku bez wykopania fake'a na główną.
@rzep: na wykopie dzień jak co dzień. Wystarczy, że napiszesz coś krytycznego o Żydach, to od razu górę plusów masz jak w banku. Najzabawniejsze jest to, że wykopki często łykają głupoty na temat Żydów z niektórych proislamskich stron typu Al-Jazeera, lub skrajnie lewicowych, których rzekomo nienawidzą ( ͡°͜ʖ͡°)
@rzep: że @Brzytwa_Ockhama @simperium czy @FlaszGordon kopnęli fejka to mnie nie dziwi, ale @sylwke3100 ? Miałem o Tobie lepsze zdanie. @RFpNeFeFiFcL po takim czymś muszę opuścić listę i doradzę to innym bo zamiast ratowania poziomu gotowyś jeszcze nas w fejka wpuścić... @botpoziomu takich wpadek nie miał...
@RFpNeFeFiFcL po takim czymś muszę opuścić listę i doradzę to innym bo zamiast ratowania poziomu gotowyś jeszcze nas w fejka wpuścić... @botpoziomu takich wpadek nie miał...
Mógłbyś wskazać gdzie zobaczyłeś wołanie do tego artykułu z naszej listy #gruparatowaniapoziomu ?
@RFpNeFeFiFcL po takim czymś muszę opuścić listę i doradzę to innym bo zamiast ratowania poziomu gotowyś jeszcze nas w fejka wpuścić... @botpoziomu takich wpadek nie miał...
Mógłbyś wskazać gdzie zobaczyłeś wołanie do tego artykułu z naszej listy #gruparatowaniapoziomu ?
@Lipathor: potwierdzam, że kopnąłem . Co prawda kopałem, jak miało już spory zasięg, ale kopnąłem. Inna kwestia, że miło mi, że ktoś obserwuje moje poczynania ( ͡°͜ʖ͡°) . A w ogóle, to niewiarygodnie brzmi, że dwóch chopów klnie na siebie przez TT?
Inna kwestia, że miło mi, że ktoś obserwuje moje poczynania ( ͡°͜ʖ͡°)
@simperium: niektórych pamięta się lepiej niż innych
A w ogóle, to niewiarygodnie brzmi, że dwóch chopów klnie na siebie przez TT?
@simperium: jak pisze o tym źródełko o pompatycznej nazwie typu 'wolna-polska' to warto jednak mieć zapaloną lampkę. Nie robiłem zestawień, ale mam nieodparte wrażenie, że większość fejków wchodzi z takich 'patriotycznych'
To trochę tak jakby dodać znalezisko, że Jarosław Kaczyński napisał coś na twitterze, tylko nie sprawdzić, że pisał to 30 letni Jarosław Kaczyński z Sosnowca, a nie ten 69 letni z Żoliborza.
@rzep: 42-letni Jarosław Kaczyński z Warszawy jest adwokatem pro bono pomocy prawnej Obywateli RP i radnym Warszawy z ramienia .N. Nawet trochę podobny.
jak pisze o tym źródełko o pompatycznej nazwie typu 'wolna-polska' to warto jednak mieć zapaloną lampkę.
@MandarynWspanialy: To dobrze, chociaż fajnie jakby jednak @Moderacja nie wymagała takich interwencji żeby zareagować. Znalezisko zostało wykopane + miało prawie 34 tysiące wyświetleń - usunięcie go po 2 dniach to woda po kisielu. Znalezisko mówiące, że to fejk zobaczyło tylko 3.5 tysiąca osób.
Jakieś dwa lata temu przeczytałem na mirko wpis o skręcie jądra, jakiś mirek opisywał. I od tego czasu mam to w głowie i jak np. układam się do spania, to zawsze zwracam uwagę, żeby nie wykonać jakichś dziwnych ruchów, żeby się nie przekręciło.
Nasze prawaki niczym wytresowane pelikany łyknęły, że "potomek najbogatszej żydowskiej dynastii bankowej na świecie" KRYTYKUJE I OBRAŻA TRUMPA.
Oczywiście w komentarzach setki foliarskich komentarzy o tym jak to zaraz będzie zamach na Trumpa bo "zadarł z Żydami", o żydowskim lobby, które wynajmie kolejnego Lee Harvey Oswalda itp. itd.
Problem tylko w tym, że komentarz napisał ktoś, kto po prostu dzieli nazwisko z Rotschildami i nie ma z tą rodziną de facto nic wspólnego, co ładnie pokazał @Edelner
Nie wspominając już o foliarskim źródle z artykułami w stylu: Szatańska reklama Nowego Porządku Świata i 666 na czoło czy Nagle zostanie zniszczony cały świat. Dr. Michael Brown. No ale czego oczekiwać - wykopki, które krzyczą, że GW i TVN manipulują od dawna lubują się w spijaniu gównianej śmietanki prosto z "niezależnych" gównoportali.
Bądźmy jednak szczerzy - to nie mogło nie wejść na główną. Mieliśmy tam złych żydów-bankierów obrażających GOD EMPERORA TRUMPA. To przeciętnemu prawakowi wyłącza kompletnie myślenie.
TL:DR Wykopki nie wytrzymały jednego dnia Nowego Roku bez wykopania fake'a na główną.
Wołam też @Moderacja, @a__s, @m__b bo wasz moderator uznał, że zgłoszenie tego jako fake newsa jest nieprawidłowe...
#neuropa #wykop #shitwykopsays #bekazprawakow #tysiacurojenniezaleznychmediow #moderacjacontent #prawackiefakenewsy #polityka
@rzep: wytłumaczenie jest jasne, tylko nie wiem jak niektórzy potrafią rano wstać i spojrzeć w lustro
@Lipathor:
@rzep: Aha, to już nie celowe manipulacje? xD Oj, dziurawa ta wasza twierdza towarzyszu.
No to niepoodwalany argument mojej wiarygodności jako opiekuna grupy , musisz się wypisać z listy.
(Coś Cię powiem w tajemnicy, ja kiedyś wykopałem nawet znalezisko o tym że Annunaki z Nubiru celowo zniszczyli planetę Maldek...tylko tssss)
@RFpNeFeFiFcL: tak właśnie zrobiłem
A w ogóle, to niewiarygodnie brzmi, że dwóch chopów klnie na siebie przez TT?
@simperium: niektórych pamięta się lepiej niż innych
@simperium: jak pisze o tym źródełko o pompatycznej nazwie typu 'wolna-polska' to warto jednak mieć zapaloną lampkę. Nie robiłem zestawień, ale mam nieodparte wrażenie, że większość fejków wchodzi z takich 'patriotycznych'
@rzep: 42-letni Jarosław Kaczyński z Warszawy jest adwokatem pro bono pomocy prawnej Obywateli RP i radnym Warszawy z ramienia .N. Nawet trochę podobny.
https://www.wykop.pl/link/4725523/comment/61646605/#comment-61646605
@rzep: Chyba ktoś jednak zmądrzał ( ͡º ͜ʖ͡º)
To 10:1 w stosunku do zasięgów.
Komentarz usunięty przez autora