Aktywne Wpisy
xoxo900 +138
Moi rodzice są typową parą Janusz i Grażyna. Biedni, oszczędni. Mam dwóch braci i jedną siostrę. Mój ojciec jest Januszem takim który matce w domu nie pomaga, bo jest godny zajmowania się wyłącznie męskimi sprawami naprawami i samochodem. Matka od urodzenia dzieci była w domu sprzątaczką i kucharką, do pracy nie chodziła bo zajmowała się dziećmi, pierwsze dziecko urodziła w wieku 26 lat. Mój ojciec i moja matka oboje pochodzą z biednych
Miesiąc temu skończyłem studia i jestem serio załamany rynkiem pracy w tym mieście. Przez całe liceum i 5 lat na uczelni kułem całki, rachunki różniczkowe, algorytmy i wzorce projektowe. Setki nieprzespanych nocy i mnóstwo stresu. I serio teraz mam zarabiać tyle co robol na taśmie albo karyna na kasie w biedronce?
Jestem absolwentem prestiżowego technicznego kierunku jednej z wiodących uczelni z kraju, stypendystą ministra a wszystkie oferty pracy które otrzymuję to max
Jestem absolwentem prestiżowego technicznego kierunku jednej z wiodących uczelni z kraju, stypendystą ministra a wszystkie oferty pracy które otrzymuję to max
#gorzkiezale #zalesie #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
R.I.P
Konrad
Wspolczuje stary, ale przez te 16 dni mozesz i z dwoma przyjsc( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Nie, nie jesteśmy razem. W sumie ani ja, ani ona nie jesteśmy w związku.
@Bananowy_Kochanek: Nie ma opcji, ale bym się #!$%@?ł niemożliwie xD
Ja byłem na mojej studniówce z laską poznaną parę tygodni wcześniej w klubie w innym mieście. Nie miałem z kim iść, potańczyłem chwilę z najładniejszą dziewczyną na parkiecie i powiedziałem jej, że idzie ze mną na studniówkę. I tak się stało. W sumie trochę historia jak z the girl next door ( ͡° ͜ʖ ͡°) Polecam zrobić to samo ^^
a tak serio to musi byc wiekszym chadem od ciebie, albo tej swojej przyjaciolce chce pokazac gdzie jej miejsce xD
typowe zachowanie mlodych glupich loszek
tak czy inaczej wspoczuje.
#!$%@? ta studniowke wez sobie 5 stowek i dziekuje ja tak zrobilem i nie zaluje