Aktywne Wpisy
OVHcloud +158
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +35
Druga sprawa - to jako, że teraz jest zimno, śnieg, mrozy - zanim odpalicie auto to sprawdzajcie czy nic nie zagnieździło się Wam pod maską. Często bezpańskie koty wygrzewają się na silnikach - szkoda, żeby takie stworzonko miało zginąć w męczarniach i szkoda, żebyście potem męczyli się kilka dni/tygodni z zapachem martwego zwierzęcia.
Hajs, który wydajecie na petardy - nie lepiej przeznaczyć na nie wiem - skok na bungee (większa adrealina), książki/gry/filmy, wyjście z loszką/na coorvy, uwalenie sie z ekipą?
Niestety nie mogłem znaleźć mema bez watermarku kwejka, a nie chcialo mi sie szukac 3h czystego mema.
#zwierzeta #sylwester #heheszki #humorobrazkowy
@sradam: w ktorym momencie to zrobilem? zasugerowalem, co najwyzej
@Dej_mi: dokladnie, to tylko to zwierze, poza tym nie wiem jaka trzeba byc ameba, jesli uwazasz, ze to chodzi tylko o psy, gdzie nawet zaznaczylem, ze rowniez o dzika zwierzyne (i przede wszystkim)
Niech cierpi za wszystkie szkody co narobiły przez zjadanie kory z sadzonek