Aktywne Wpisy

WielkiNos +22

GryzeKisiel +11
Chciałbym rozwiać wątpliwości co do tego miejsca i pierwszeństwa.
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie

Wbrew pozorom bycie #chad #wygryw to ciężkie brzemię. Już mówię o co chodzi na swoim przykładzie. W tekście rady dla #rozowepaski dlaczego warto być dziewicą do ślubu.
Spis treści
1. Moja historia i wymagania odnośnie lasek
2. Pytanie czy dziewicom by przeszkadzało że miałem dużo pranerek seksualnych.
Jak typowy chłopak zaczynałem od lasek 5/10, potem stopniowo w górę. Obecny wygląd + to że jestem zadbany i wysportowany + mam dobrze płatną pracę i perspektywy pozwala na wyrwanie i zatrzymanie przy sobie niemal dowolnej dziewczyny. Laski które miałem były coraz lepsze, ale związki z nimi wykładniczo krótsze;
np z laską 5/10 byłem 3 lata,
z laską 7/10 rok,
z laską 9/10 3 miesiące
Apetyt rośnie w miarę jedzenia. Wyrywanie lasek na #tinder stało się trochę uzależnieniem. W każdej lasce szukałem najlepszych cech po poprzednich laskach i najmniej wad z tej samej puli. Nie potrafię stworzyć stałej relacji mając 26 lat. Nie oferuje nikomu żadnych uczuć. Nie jestem w stanie się w nic emocjonalnie zaangażować. Jest to przekleństwo, jednak jestem w porządku wobec siebie i może czekam na tą jedyną. Nie wiem. Obecnie profil kandydatki idealnej wygląda następująco
- KATOLICZKA - śmieszne niby, ale jeśli laska deklarowała się że chodzi do Kościoła mogłem na 80% założyć że będzie dobrą matką i przede wszystkim żoną nieszukającą wrażeń, a na pewno wierną dziewczyną.
- BRAK PRZYGÓD TYPU ERASMUS - generalnie laski po #erasmus mają nasrane w głowie, !@#uj wie kto ja ruchał i jeśli taką poznacie to koniecznie wymagajcie badań na #hiv i choroby weneryczne. Łatwo od takiej złapać syfa lub nawet egzotyczne choroby. Guma obowiązkowo.
- ROZWIJA SIĘ - nie ważne że ma 170cm i obecnie waży 70kg jeśli już ćwiczy i coś z sobą robi. Z biegiem czasu dojdzie do super ruchable sylwetki. Z resztą to wygląd który szybko przemija. .
- MÓWI O DZIECIACH I MACIERZYŃSTWIE - laski które miały 20-22 lata i wspominały o rodzinie, że chcą już się stabilizować i nie szukają wrażeń stały zawsze najwyżej w mojej hierarchii. Bardzo często z bardzo dobrych i kasiastych domów.
- PŁACI ZA SIEBIE - jeśli laska wymaga że będziesz pajacem który zapewni jej jedzenie, drinki i kino za każdym razem to mów jej do widzenia. Jedyny układ to 50/50 albo raz płace ja a potem ty.
- MA DOBRĄ PRACĘ - laska z hajsem ma swoją godność. Kiedy zarabiasz 10k a twoja laska 2k i ją utrzymujesz i masz swoje mieszkanie to uwierzyłbyś w szczere uczucia czy to że jesteś raczej bankomatem i dawcą nasienia na przyszłego gówniaka? No właśnie. Nie ma mezaliansów, wiąż się z laskami na swoim poziomie finansowym.
- MACIE O CZYM POGADAĆ PO SEKSIE - jeśli po seksie nie zamienicie kilku zdań na temat życia lub innych tematów tylko się przytulacie to raczej nic z tego nie będzie. Laska musi mieć olej w głowie.
- MA SWOJE ZDANIE I ARGUMENTY NA KAŻDY TEMAT - albo ma argumenty albo się nie wpierd!@#$!
Także najchętniej poznałbym dziewczynę typu #szaramyszkadlaanonka która poważnie myśli o życiu. Jeśli laski spod tagu #przegryw myślą że przegrały życie bo nie uprawiały seksu do 23-24 roku życia to nic straconego. Będziecie naprawde wartościowe dla odpowiedniego faceta. Nie ma żadnego sensu się spieszyć. Trzymajcie swój skarb.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Jesteś różową - czy by Ci przeszkadzało że miałem dużo partnerek seksualnych?
@AnonimoweMirkoWyznania: A ja myślałem, że to na odwrót bywa...
@AnonimoweMirkoWyznania:
xD
Czyli w skrócie naruchałeś co twoje a teraz szukasz jednorożca, typowa #logikaniebieskichpaskow - bede ruchał ile wlezie ale ustatkuje się tylko dla porządnej dziewicy
W ogóle przychodzi ci do głowy że podobną logikę jak ty mają też inni mężczyźni i nie starcza kobiet żebyście mieli co naruchać jednorazowo i jeszcze uchować jakieś dziewice?
Bicz plis xD
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Twierdzenie jakoby seks to jedyne co kobieta ma do zaoferowania. Bo wiecie "hehe dziewictwo, hehe bede pierfszy". Idąc tym tokiem rozumowania stulejka to skarb, bo przecież jeszcze nie uprawiał seksu i to jego "skarb".
A całą resztę podsumowała @jazdunia .