Nie chcę być częścią społeczności w której kobieta uważana jest za pazerną, cwaną idiotkę.
Nie chcę podniecać w sobie nienawiści lub pogardy do inności. Nie jarają mnie patostrimy, codzienne oglądanie czyjejś #!$%@? koszuli, nie jarają mnie zdjęcia robione dziewczynom z ukrycia (#!$%@? jaka to żenada ludzie!).
Nie chcę być człowiekiem w jakikolwiek sposób kształtowanym przez to miejsce.
@homare2: na tym to polega wyrażasz swoją opinię i ogłaszasz ją publicznie to inni się do niej odnoszą. Wykop to nie fejsbuczek czy instagram że każdy ci będzie tylko pisać milusie rzeczy
@Ponia dlaczego myślisz, że to wykop Ciebie kształtuje? Bądź może taka, która będzie to miejsce kształtowała. Albo cichym obserwatorem, co wie swoje i przychodzi tu jak do cyrku: raz występuje tu talent a raz klaun.
@ManiacTeam: Faceci to gwałciciele i nieroby, sami zapracowaliście sobie na taką opinię. Nie robisz nic złego? Nieważne, jesteś facetem, więc się łapiesz pod to. Właśnie taka jest generalizacja którą starasz się w swoim komentarzu przedstawić ;)
@ManiacTeam: pogadane xD po co ja w ogóle się zabieram za dyskusje z dzbanami. Najpierw sam chamsko generalizujesz a teraz odbijasz pałeczkę, bo ktoś śmiał zrobić to samo z tobą ;) No ale płeć męska taka wspaniała, płeć żenska to g00wno i puszczalskie zdziry xD
@homare2: Niektórzy tutaj zrzucają winę swojego #!$%@? na kobiety, a od pewnego czasu poklepują się po plecach i utwierdzają w przekonaniu, że przegryw to wina kobiet, bo przecież nie ich ;) Niby zaskoczona reakcją nie jestem, ale przywyknąć do takiej dawki nienawiści to chyba nigdy nie przywyknę.
@ManiacTeam: Nie jestem partnerem do dyskusji bo wypominam ci twoje buractwo xD Właśnie taki obraz wasz xD Piję osobiście bo bawisz się w burackie komentarze i nawet się z tym nie kryjesz. Skoro ja nie jestem partnerem do rozmowy to ty tym bardziej. Szkoda, bo myślałam że coś tam ci trafi do tego łba. Eot
@norepinefryna: Jestem burakiem bo prawdę napisałem i ubodło #!$%@? w kosmos ego? Każda z was pragnie szczerości, tylko broń boże być szczerym na wasz temat, wtedy momentalnie awansuje się na buraka. Nie dziwię się że wszyscy tu jadą po różowych jak się da.
@ManiacTeam: Jesteś burakiem bo oceniasz Bogu ducha winną dziewczynę - tak, oceniasz ją również pośrednio bo piszesz taki wysryw pod jej wpisem, więc tyczy się też jej, a twoje buractwo nie pozwala ci zrozumieć, że o tej dziewczynie nic nie wiesz. Może jest normalna i ma normalne podejście do facetów, ale twoja mizoginia i zarośnięty chamstwem mózg nie pozwala ci skleić takich wątków jak "porządna" i "kobieta" razem. Problem przegrywów jest
Pamiętam jak jeden z czołowych bordo usuwając konto pisał, że kiedyś zabraknie ambitnych ludzi przeczesujących internet w celu wyszukania i wstawienia ambitnych znalezisk. Miał rację. Ale co tam, jak ostatnio pisał Michau kasa się zgadza, więc jemu to lotto.
@wilk132: Mądrych ludzi jest mniej niż średniaków i mało mądrych, a za każdego Białek ma taką samą kasę z reklam. Ba, z mądrych pewnie mniej nawet, bo adblocki mają i w reklamy
@norepinefryna: A ty kim jesteś, nazywając mnie burakiem, chociaż sama nic o mnie nie wiesz? Wywinęłaś coś w przeszłości, że tak mój wpis cię ruszył? To płać za swoje błędy, ale mnie nie moralizuj, tylko spójrz na siebie i swoją przeszłość pamiętając, że twoja #!$%@? nie ma opcji reset. Pilnuj swojego nosa i jak chcesz szacunku, zacznij od siebie.
@ManiacTeam: No nic o tobie nie wiem, ale twój komentarz #!$%@? widze, i to na jego podstawie wyciągam wnioski, a ty rzucasz się do dziewczyny która pisze prawdę. Więc może sam coś wywinąłeś w przyszłości skoro prawdziwy, kulturalny wpis zmusił cię do przywalenia się do całej płci żeńskiej? :) Nie mam sobie totalnie nic do zarzucenia i właśnie o to chodzi, takich dziewczyn jak ja jest multum, które uważają i myślą
@MojaKlawaPiszeCoChce: Właśnie się miałam pytać, czy mamusia została poinformowana jaki stosunek do płci przeciwnej ma synuś. Przecież mama też kobieta :)
@Ponia: zawsze można się kształtować przez odrzuxenie, odwrotność. Nie trzeba wiedzieć czym jest piękno żeby odrzucać brzydotę. To tylko kwestia smaku - parafrazując Herberta
Nie chcę być częścią społeczności w której kobieta uważana jest za pazerną, cwaną idiotkę.
Nie chcę podniecać w sobie nienawiści lub pogardy do inności. Nie jarają mnie patostrimy, codzienne oglądanie czyjejś #!$%@? koszuli, nie jarają mnie zdjęcia robione dziewczynom z ukrycia (#!$%@? jaka to żenada ludzie!).
Nie chcę być człowiekiem w jakikolwiek sposób kształtowanym przez to miejsce.
@Ponia: szacun w #!$%@?
@Ponia: jak usuwasz jak jeszcze nie usuwasz? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ponia: Unikaj prawaków również w realu. Powodzenia.
@ManiacTeam: Hehe taką opinię wystawiają tylko #!$%@? prawaczki.
@wilk132: Mądrych ludzi jest mniej niż średniaków i mało mądrych, a za każdego Białek ma taką samą kasę z reklam. Ba, z mądrych pewnie mniej nawet, bo adblocki mają i w reklamy
Komentarz usunięty przez autora