Wpis z mikrobloga

• 6089
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 156
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@Deku nigdy nie kupowałem żadnej p------i, ten wniosek wysnułem na podstawie własnych obserwacji z dnia dzisiejszego, choć to co napisałeś prawie niczym nie różni się od procesu który opisałem :p
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@Deku pomijając fakt, że nie widzę sensu kupować takich gucci czy zegarków pateka czy rolexa a potem jedziesz w czymś takim autobusem XD
  • Odpowiedz
@czv1: Ja ostatnio, też trafiłem takie tanie ubrania. Zamówiłem, myślałem że w ogóle nie wyśle. Ale ku mojemu zdziwieniu wysłano zamówienie, więc czekam. Taka instrukcja dla Ciebie, nagrywaj otwarcie paczki, bo może być całkiem co innego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Myślałem, że to była pomyłka, lub sposób reklamy, bo sklep zmienił ceny po paru dniach. Później znalazłem znowu ubrania -91% własnie bluzy po 7zł, koszulki po
  • Odpowiedz
@czv1 ale co chcesz sprawdzić? Jakość? Na pewno jest gorsza niż Ori, cenę? Jak widać i wiadomo jest mniejsza i to sporo, co jeszcze? Po drugie większość modeli p------k nigdy nie wyszło w Ori kolekcjach i kto się w miarę zna ten to wie a po trzecie oni nie mogą oficjalnie oferować p------k z nazwą loga Ori w opisie aukcji, jeżeli tak robią sklepy są szybko zamykane.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@atrax15 czy to w ogóle dotrze chcę sprawdzić bo cena zabójczo niska więc korci. Nie mniej trudno nie być sceptycznym gdy każdy uważa to za scam (trudno myśleć inaczej przy tylu opiniach) stąd ten wpis :p
  • Odpowiedz
@czv1: Nie chce Ciebie martwić ale ja też tak zamówiłem 8 grudnia, dali mi fejk tracking a w zeszłym tygodniu pisałem o refund bo anulowali i dzisiaj kasę dostałem.
  • Odpowiedz