Aktywne Wpisy
Kearnage +930
zeszyt-w-kratke +43
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
Cześć.
Tatulo na swoim laptopie (Lenovo G570) odinstalował dzisiaj przypadkiem sterowniki karty sieciowej. Nawet nie pytajcie jak, bo sam nie wiem. Teraz nie działa internet, a konkretnie wi-fi, bo na kablu śmiga, ale nie ma fizycznej możliwości, żeby podłączyć do niego kabel na stałe, ten komputer musi być mobilny, wcześniej korzystał normalnie z domowego wi-fi i wszystko było git. Bez podłączonego kabla na pasku zadań widnieje ikonka monitorka z kabelkiem i czerwony X pod nim, domaga się podłączenia wspomnianego wcześniej kabla. Karta w laptopie to Qualcomm Atheros AR8172/8176/8178 PCI-E Fast Ethernet Controller, system Windows 8.1 64 bit. Sterowniki z neta nie działają, nic się nie zmienia tak na dobrą sprawę, albo kabel, albo nie działa. Próbowałem je wrzucać i z pendrive i ściągać bezpośrednio na laptopa, z podpiętym kablem - nic. Co robić dalej?
Na pewno jej nie wyłączył po prostu?
@dorEk: Nie znam takiego skrótu. Niewiele więcej się na tym "znam" od tatula, więc możesz mnie oświecić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Odczuwam_Dysonans: Być może, tak jak napisałem wyżej - nie jestem dobry w te klocki, mówię co widzę. Niby nie, wchodzę w menedżer urządzeń i jest włączona.
Btw. @Scutacarus: @dorEk: Zaszła mała pomyłeczka. To jest Lenovo G510, a