Wpis z mikrobloga

Nie to, co sędziowie Krajowej Rady Sądownictwa, którzy dostali stanowiska głosami posłów PiS ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Roxar123: albo tacy co zostali sędziami dzięki panu Janowi Buremu kolesiu z zarzutami co siedział w KRS za poprzedniej kadencji( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
no ale został skazany czy nie? Bo zarzuty to można każdemu postawić

@xionze: Trudno było go sądzić, gdyż był posłem i jeszcze zasiadał w KRS, a więc miał wpływ na wybór sędziów( ͡° ͜ʖ ͡°)

Bury usłyszał zarzuty po wyborach w 2015 r., w których nie uzyskał mandatu, w wyniku
  • Odpowiedz
to tylko świadczy o prokuratorach Ziobry.

@xionze: on w areszcie siedzi od 2012 a wtedy Ziobro rządził?( ͡º ͜ʖ͡º)

Tyle lat w areszcie wydobywczym? Będzie odszkodowanie( ͡° ͜ʖ ͡°)

@xionze: Wygrał je( )
  • Odpowiedz
o pierwszy by wyleciał, bo takie ma kompetencje

@Kaczypawlak: A jednak gość ma takie wzięcie że ludzie są gotowi płacić grubą kasę za jego wykłady przygotowujące do egzaminów zawodowych. Na jakiej podstawie Ty twierdzisz że ma złe kompetencje? Bo brak mu legitymacji partyjnej?
  • Odpowiedz
@Kaczypawlak: No a ja nie widzę. Mimo że też mam wyższe wykształcenie to nie roszczę sobie prawa do oceniania specjalistów spoza mojej dziedziny. Chcesz powiedzieć że 5 lat studiów i 3 lata aplikacji to taka bułka z masłem i każdy może go sobie dowolnie krytykować? Z chirurgiem też byś się sprzeczał, że on to się g---o zna?

Były rzecznik PiS jako prezenter TVP Tobie nie przeszkadza?
  • Odpowiedz
Mimo że też mam wyższe wykształcenie to nie roszczę sobie prawa do oceniania specjalistów spoza mojej dziedziny

@sosn: nie potrafisz znaleźć czarnej owcy w stadzie?( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chcesz powiedzieć że 5 lat studiów i 3 lata aplikacji to taka bułka z masłem i każdy
  • Odpowiedz
@Kaczypawlak: Starasz się na siłę być zabawny, niemalże jak prezenterzy w jakiejś zetce czy eremefce. Lenny na końcu każdego zdania, "#heheszki #truelolcontent" w tagach pod zdjęciem. Nawet gdyby to był faktycznie taki wielki spisek który właśnie odkryłeś - czy to jest aż tak zabawne? To musi być strasznie męczące.

Co do Tuleyi - wiem tylko że postawił się PiSowi, i to jako nie-prawnik jestem w
  • Odpowiedz
Starasz się na siłę być zabawny, niemalże jak prezenterzy w jakiejś zetce czy eremefce. Lenny na końcu każdego zdania, "#heheszki #truelolcontent" w tagach pod zdjęciem. Nawet gdyby to był faktycznie taki wielki spisek który właśnie odkryłeś - czy to jest aż tak zabawne? To musi być strasznie męczące.

@sosn: jak gadam z kimś takim jak Ty;]

Co do Tuleyi - wiem tylko że postawił się PiSowi, i to jako nie-prawnik jestem w
  • Odpowiedz
jakby serio zrobili zmiany na lepsze to pierwszy by wyleciał, bo takie ma kompetencje

@Kaczypawlak: myślę że jakieś tam kompetencje ma, biorąc pod uwagę że jedną z ostatnich decyzji Lecha Kaczyńskiego było powołanie go do okręgówki, a później dosyć szybko został jej rzecznikiem
  • Odpowiedz