Aktywne Wpisy
xiv7 +13
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
Czym golisz twarz?
- Jednorazówka 21.8% (126)
- Z wymiennymi ostrzami 17.6% (102)
- Elektryczna "3 kółka" 9.5% (55)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 51.1% (296)
Ludzik90 +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#polityka #neuropa #4konserwy #heheszki #truelolcontent #bekazpodludzi #patologiazewsi
Nie to, co sędziowie Krajowej Rady Sądownictwa, którzy dostali stanowiska głosami posłów PiS ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Roxar123: albo tacy co zostali sędziami dzięki panu Janowi Buremu kolesiu z zarzutami co siedział w KRS za poprzedniej kadencji( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xionze: Trudno było go sądzić, gdyż był posłem i jeszcze zasiadał w KRS, a więc miał wpływ na wybór sędziów( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xionze: koleś od Amber Gold dalej nie ma zarzutów postawionych(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@xionze: on w areszcie siedzi od 2012 a wtedy Ziobro rządził?( ͡º ͜ʖ͡º)
@xionze: Wygrał je(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Kaczypawlak: A jednak gość ma takie wzięcie że ludzie są gotowi płacić grubą kasę za jego wykłady przygotowujące do egzaminów zawodowych. Na jakiej podstawie Ty twierdzisz że ma złe kompetencje? Bo brak mu legitymacji partyjnej?
Były rzecznik PiS jako prezenter TVP Tobie nie przeszkadza?
@sosn: nie potrafisz znaleźć czarnej owcy w stadzie?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do Tuleyi - wiem tylko że postawił się PiSowi, i to jako nie-prawnik jestem w
@sosn: jak gadam z kimś takim jak Ty;]
@Kaczypawlak: myślę że jakieś tam kompetencje ma, biorąc pod uwagę że jedną z ostatnich decyzji Lecha Kaczyńskiego było powołanie go do okręgówki, a później dosyć szybko został jej rzecznikiem