Aktywne Wpisy
tomosano +122
Mamy to, nocna cisza alkoholowa w Warszawie została przegłosowana. Największa represja wobec alkoholików po 89' xD
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Czy nocna cisza alkoholowa to dobry pomysł?
- Tak 47.3% (1084)
- jeszcze jak 14.6% (334)
- Nie 28.4% (651)
- alkohol to moje paliwo 9.8% (224)
Anonek463 +646
Człowiek od razu bezpieczniej się czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #policja #marihuana #narkotykizawszespoko #narkotyki
Czy to jest normalne ze niebieski z ktorym sie spotykam po prostu przestaje sie odzywac i uznaje ze jest ok? 2 tygodnie temu ustalalismy co z wspolnym sylwestrem, piszemy ze soba i nagle koniec rozmowy, nic. 2 dni sie nie odzywal, ja napisalam i wynyslilam sobie milion scenariuszy o tym ze cos mu sie stalo. Odpisal ze pracowal po 12h i spal i zaczela sie litania wyliczen jaki jest zmeczony. Nie robilam afery, spoko, niech pracuje. 1 dnia swiąt napisal mi o tym ze on jednak w sylwestra nie zamierza pic i juz od dawna mi o tym mowil a na moje ze wcale mi o tym nie powiedzial i ze nadal nic nie ustalilismy, nie odpisal do tej pory. Nie odzywa sie do mnie do teraz i pewnie nie odezwie wcale. Czy ja naprawde jestem jakas dziwna ze oczekiwalam ze spedze czas z kims z kim sie spotykam? Ja naprawde go nie bombarduje wiadomosciami ale chyba napisanie jednej jedynej wiadomosci w ciagu dnia do kogos z kim sie spotykasz to nie jest jakis nie wiadomo jaki wyczyn? Naprawde jesli sie kogos nie chce to nie mozna po prostu powiedziec czy napisac? Ja wcale nie licze na to ze musimy sie spotkac i rozstac ale zwykla wiadomosc ze to koniec i tyle. Moze ktos mi po prostu doradzi czy do niego pisac? Ale co mam pisac "hej, jeszcze sie spotykamy?" Czuje sie jak jakas walnieta baba i jest mi zwyczajnie przykro. I nie, nie mamy po 15 lat.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
PS Jestem niebieskim, tez tak robilem swojemu rozowemu zeby ja #!$%@?. Nie wiem dlaczego. Pewnie jestem typowym meskim bucem.
na święta przysłała życzenia, odpisałem, coś tam próbowała zagajać ale nie odpisałem więcej, skoro nie rozumie swojego błędu, który nota bene tłumaczyłem już jej nie raz
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Zaakceptował: Zkropkao_Na}
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}