Aktywne Wpisy
ataeB +17
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +221
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
W Nowy Rok najlepiej wejść z nowymi gadżetami, dlatego właśnie teraz będziecie mieli okazję wygrać ten wspaniały Xiaomi Huami Amazfit, elegancki smartwatch z bogatymi funkcjami sportowymi i monitorem pulsu.
Co trzeba zrobić? To bardzo proste: w losowaniu będzie brał udział każdy kto zaplusuje i napisze komentarz pod tym wpisem. Zwycięzca zostanie wybrany losowo.
Co więcej, jeśli uda nam się zebrać więcej plusików (damy radę 6K?), w następnym tygodniu możecie liczyć na kolejne rozdajo!
Losowanie odbędzie się 2 stycznia 2019 roku o godzinie 10.00. Życzymy wam powodzenia i zapraszamy do zapoznania się z promocjami świątecznymi!
#zadarmo #rozdajo #gearbest #xiaomi #smartwatch #konkurs
Komentarz