Wpis z mikrobloga

@niemamnicku0: Raz koleżka mówił, że jakiś fajny film będzie na 2, ktró każdy chciał zobaczyć. Wrócilismy do domów i każdy koczował na 2. Nastepnego dnia z--------y go, bo takiego filmu nie było. A on na 2 miał polsat xD
  • Odpowiedz
@niemamnicku0: kurła, apmiętam jak moi starzy założyli se jakoś w 2005 cyfrowy polsat i tam jedynka była gdzieś k---a jedenasta, bo wyżej były gównokanały polsatu z powtórkami (już wtedy mieli ich od cholery), a jak chciałem to poustawiać jak człowiek, to mnie o---------i że nowiuśki sprzęt zepsuje xD
  • Odpowiedz
po co komu telewizja regionalna?

@niemamnicku0: W razie ogłoszenia stanu klęski żywiołowej, stanu wojennego, ostrzeżenia przed bombardowaniem, skażeniem terenu lub innych tego typu ważnych informacji dla ludności cywilnej są one przekazywane w pierwszej kolejności na lokalnych stacjach radiowych i telewizyjnych. No ale że teraz mamy Alert RCB, to niekoniecznie to musi być takie pilne teraz, niemniej jednak warto o tym pamiętać.
  • Odpowiedz
@giovan-a: dokladnie. Nie mam pojecia skad ktos bierze puls, tvn7 i inne, ktore wowczas w naziemnej nie wystepowaly. U mnie bylo tak samo, jak u Ciebie, jesli chodzi o kolejnosc programow.
  • Odpowiedz