Aktywne Wpisy
mk321 +5
Dobry_Gospodarz +258
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
Komentarz usunięty przez autora
2. tvp2
3. tvp 3
4. TV4
5. polsat
6. tvn
7. tvn7
1. TVP 1
2. TVP 2
3. Polsat
4. TV 4
5.
1. TVP 1
2. TVP 2
3. TVP 3
4. TV 4
5. Polsat
6. TVN
Tylko tyle miałem w dzieciństwie
Trochę później doszło
2. TVP2
Ale tylko przez parę godzin dziennie
No i oczywiście BW
1 - TVP1
2 - TVP2
3 - Polsat
4 - TV4
5
@TheySeeMeBowlin: bo ci nie odbiera xD
Komentarz usunięty przez moderatora
1.- tvp1
2.- tvp2
3.- Polsat
4.- tv4
@niemamnicku0: W razie ogłoszenia stanu klęski żywiołowej, stanu wojennego, ostrzeżenia przed bombardowaniem, skażeniem terenu lub innych tego typu ważnych informacji dla ludności cywilnej są one przekazywane w pierwszej kolejności na lokalnych stacjach radiowych i telewizyjnych. No ale że teraz mamy Alert RCB, to niekoniecznie to musi być takie pilne teraz, niemniej jednak warto o tym pamiętać.