Tl;dr Wacom Freeline3 do iPad Air2 do wektorów - dobre to?
Applowe Mirasy, mam #ipad air2, chciałbym na nim szkicować, tworzyć ilustracje wektorowe. Wiem, że to stary model ale nie mam budżetu nawet na ipad 2018, który jest kompatybilny z #apple pen więc szukam stylusa do mojego air2. Najrozsądniejszy wydaje się #wacom Freeline3 - ktoś może ma, poleca, odradza, radzi coś innego? Na amazon za 40€, więc całkiem spoko. Ilustracje początkowo w adobe draw/sketch, potem może w procreate #pytanie #rysunek #digitalpainting
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
Applowe Mirasy, mam #ipad air2, chciałbym na nim szkicować, tworzyć ilustracje wektorowe. Wiem, że to stary model ale nie mam budżetu nawet na ipad 2018, który jest kompatybilny z #apple pen więc szukam stylusa do mojego air2. Najrozsądniejszy wydaje się #wacom Freeline3 - ktoś może ma, poleca, odradza, radzi coś innego? Na amazon za 40€, więc całkiem spoko. Ilustracje początkowo w adobe draw/sketch, potem może w procreate
#pytanie #rysunek #digitalpainting