Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@CanWeStop: Jak ciągnie tyle hajsu z patronite to mógłby chociaż mieć na tyle rigczu żeby nie robić typowych reklam. Przecież i tak już kręci filmy reklamowe albo robi lokowanie produktu.

Chociaż nie, po prostu nie chce mi się już na niego patrzeć.
  • Odpowiedz
jestem tylko zawistnym Polakiem i nie mogę na jego mordę patrzeć XD

@fan_comy: to nie dlatego, że jesteś zawistnym Polakiem tylko dlatego, że jego morda jest tak w---------a, a potem ten gniot się odzywa i jest jeszcze gorzej
  • Odpowiedz
@CanWeStop: Jak ciągnie tyle hajsu z patronite to mógłby chociaż mieć na tyle rigczu żeby nie robić typowych reklam. Przecież i tak już kręci filmy reklamowe albo robi lokowanie produktu.

@msichal: Właśnie, powinien być ustawowy limit dla ilości pieniędzy które ktoś zarabia !
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@suluf: nie mówię, żeby nie zarabiał, tylko żeby nie wpychal wszędzie swojej mordy albo zwyczajnie się szanował. Jezcze trochę I będzie robił kampanie reklamowe jak szafiarki.
  • Odpowiedz
@suluf: nie mówię, żeby nie zarabiał, tylko żeby nie wpychal wszędzie swojej mordy albo zwyczajnie się szanował. Jezcze trochę I będzie robił kampanie reklamowe jak szafiarki.

@msichal: ale co rozumiesz przez szanowanie się ? Jego praca to też współpraca reklamowa. Co jest złego w kampaniach reklamowych szafiarek ?
  • Odpowiedz