Wpis z mikrobloga

@dubSerious ja miałam podobną przygodę jakieś 2 miesiące temu, flixbus wjechał w tira i 2 osobówki :) właśnie na tej trasie, tylko 20km przed bydgoszcza. na zastępczy czekaliśmy w rozwalonym autobusie w temperaturze kilku stopni UWAGA 6 godzin, nie polecam.
  • Odpowiedz
@WuDwaKa osoby jadące do Bydgoszczy miały opcje pójścia na stopa (ale też dopiero po 3h od wypadku), a jak ktoś jechał dalej np. do Pragi to trochę to już nie miało sensu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
W ogóle jechałam wtedy z kobietą, która mówiła, że to jej 3 wypadek flixem w tym roku. Od tego czasu trochę mi się odechciało korzystać z flixa choć ceny kuszą xD
  • Odpowiedz
@babadookk dla wyrównania ja nie miałam żadnego wypadku we flixie, ale jak wracałam PKS Bydgoszcz z Torunia do Bydgoszczy to raz padło chyba sprzęgło i autobus miał problemy z ruszaniem i kierowca ogłosił krótko po wyjeździe
z Torunia, że zatrzymamy się na dworcu dopiero olewając resztę przystanków bo autobus może nie dać rady tyle razy się zatrzymywać (pojazd nie był jakimś truchłem sprzed 30 lat) a raz wjechał w toyotę, ale
  • Odpowiedz