@bauwan: proszę przestać mnie obrażać XD @2phonepiotrus: Gdyby to był Kojima to bym uwierzył, że ta zmiana ma drugie dno ( ͡°͜ʖ͡°)
A tak serio to nie ma sensu się w taki sposób "bawić" z ludźmi gdzie i tak większość nie zauważy tej różnicy a jakaś połowa posiadaczy PS4 nawet tego motywu nie dostała xD
Ja siem pytam co to za rajdy na autostradzie (jazda 100km/h czyli 20 powyżej limitu dla pojazdów ciężarowych) konwojów ze sprzętem w dodatku brak tablic i oznaczeń. Dopiero była tragedia na S3 gdzie zginął ojciec z córką i dalej wywalone na kwestie bezpieczeństwa. #ukraina #wojna #polska
Podaję źródło bo jestem grzecznym chłopcem i zbliżają się Święta ale nie klikajcie, #!$%@? błagam.
Cały news dotyczy picrel i zmiany S na 5 w słowie PlayStation... A zmiana ta pewnie odnosi się do 5 rocznicy PS4 a nie ZAPOWIEDZI PS5.
lol
#ps4
Za późno już
@2phonepiotrus: Gdyby to był Kojima to bym uwierzył, że ta zmiana ma drugie dno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak serio to nie ma sensu się w taki sposób "bawić" z ludźmi gdzie i tak większość nie zauważy tej różnicy a jakaś połowa posiadaczy PS4 nawet tego motywu nie dostała xD
No i dziwny zbieg okoliczności, że dzień albo dwa